У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Мері Кей: "Я створила цю компанію для вас"

Вона — маркетингове айво і винятковий енергійний розум. Вона — володарка звань "Підприємець року", "Видатна жінка"і "Супердосяг-нення", які надали їй різні організації. Вона — творець найбільшої в світі косметичної фірми, що дала змогу жінкам робити кар 'єру і отримувати необмежені прибутки, будуючи при цьому свій власний робочий графік в залежності від розкладу занять їхніх дітей. Хто ж вона, та, що створила "величезну фабрику" краси, відому нам як Магу Кау Іпс?

Мері Кей Еш

"Жінка, яка назве свій вік, не скаже нічого", — так завжди відповідає Мері Кей на запитання про свій вік. Відомо лише, що вона народилася наприкінці першої світової війни в Хот—Уелсі, штат Техас. Вічно працююча мати, хворий батько і повна самостійність у вирішенні далеко не дитячих проблем — це, мабуть, найголов-ніші спогади дитинства.

В 17 років вона вийшла заміж. Коли їй було 25, чоловік "втік" до іншої жінки і Мері Кей залишилась з трьома дітьми, з надією лише на себе і вірою в краще майбутнє. Такий стан речей міг би стати фатальнім для будь-якої іншої жінки, але не для Мері Кей. Вроджений оптимізм, почуття особистої гідності і впевненість у собі дозволили їй дуже швидко отямитись від удару, і коли скаржитись на долю, маючи на руках трьох маленьких діточок? "Старшому ще не виповнилось восьми, коли я стала єдиною годувальницею цих ягняток", — пригадує Еш. Надзвичайна енергія і вміння переконувати допомогли їй отримати першу роботу.

Робота в сфері прямих продаж за комісійну винагороду або торгівля "напряму", коли все залежить лише від професійних якостей продавця, приносила їй непо-ганий прибуток. А можливість самостійно планувати час роботи дозволяла Мері Кей приділяти достатню уваги дітям — і це було ~є$ме те, що потрібно. (Пізніше, створюючи власну Компанію, вона запропонує жінкам роботу, що максимально задовольнить їхні потреби. Визнання досягнень, наявність вільного часу, фінансова незалежність, відсутність "боса"... Хіба не про це мріє більшість жінок?].

Мері Кей виявилась надзвичайно талановитою та успішною організаторкою та продавцем. В різні часи вона очолювала відділи продажу таких відомих фірм, як Stenly Products і World Gift Company, створюючи дієздатні торговельні мережі практично по всій Америці. Вона була наділена усіма тими рисами, що необхідні для досягнення кар'єрних висот. Якби не одне "але"... Вона була жінкою. Коли Мері Кей зрозуміла, що чоловіки - керівники не дозволять їй подолати сходинки нагору і отримувати рівну з ними платню за свою роботу, то створила власну Компанію.

Жіноча логіка як філософія успіху

"Богові не вистачило часу довести всі справи до кінця і зробити когось кимось. Тому у вас є можливість стати тим, ким ви мріяли. Чоловіки не розуміються в нашій системі, але вона спрацьовує! Ми допомагаємо одна одній", — говорить Мері Кей.

Вона створила ділову імперію, де підтримка і взаємодопомога серед консультантів з краси абсолютизовані. Втілити мрію в дійсність їй допоміг чітко розроблений маркетинговий план. В "Мері Кей" стають успішними ті, хто допомагає іншим стати сильнішими. Золоте правило: "Треба ставитися до людей так, як ти хотів би, щоб люди ставилися до тебе" — бездоганно спрацьовує протягом 37 років існування Компанії. \ Мері Кей Еш зробила ставку на бажання кожної жінки самореалізуватися, запропонувавши красивий шлях до самостійності — і виявилась правою.

Ідеальне співвідношення статусу бізнес-леді з роллю матері й дружини численні, дійсно королівські подарунки ( від діамантових "джмелів", що стали легендою, до рожевих кадилаків) дозволяють Консультантам з краси творити чудеса .

Компанія може пишатися чи не найбільшою кількістю жінок-мільйонерок, які заробили свій капітал, працюючи в "Мері Кей". і це не лише в Америці - в 29 країнах світи під рожевими прапорами Мері Кей працюють понад 500 тисяч жінок. У багатьох з них річний прибуток перевищує 50 тисяч доларів.

Є три способи завоювати світ — телефон, телеграф і розповідь жінки.

Головна ідея роботи Консультанта з краси "Мері Кей" — навчити жінку бути красунею. На безкоштовних косметичних класах, використовуючи принцип "спробуй, перш ніж купувати", Консультанти вчать жінок правильному догляду за собою і знайомлять з продукцією Компанії. А для багатьох це знайомство з "Мері Кей" змінює не лише зовнішність, але й спосіб життя. З'єднані устремлінням до краси і прибутків, надихаючись успіхами одна одної, Консультанти готові ділитися "рожевою мрією" з кожною жінкою, якій це цікаво.

Консультанти з краси в своїй роботі керуються гаслом, яке оголосила Мері Кей: "Чим я сьогодні можу допомогти жінкам зміцнити їхнє позитивне уявлення про себе?"

"Ця компанія не для прибутків чи збитків, але для людей і кохання".

Успіх Мері Кей в її особистості. Вона — людина, у якої була своя Мрія. І, втілюючи свою мрію, вона розглядала перешкоди як корисні уроки, які крок за кроком наближають до мети, до перемоги.

Вона — лідерка, яка дарує натхнення, випромінює впевненість і щирість.

Вона створила цілий світ: світ, в якому мислити по жіночому — перевага і високе право, яке дозволяє гармонізувати своє буття, а не перетворює його в цілу низку тяжких обов'язків.

історія її життя — яскравий приклад того, що найголовніше — це віра в себе та впевненість в особистому призначенні.

"Я часто себе запитую, — говорить Мері Кей Еш, — якою ти хочеш, щоб люди тебе запам'ятали? — Як людину, яка допомагає іншим жінкам зрозуміти, наскільки


Сторінки: 1 2