У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





 

ДОВIДКА

ПРО ВIДСУТНIСТЬ ЗА МЕЖАМИ УКРАЇНИ ВАЛЮТНИХ ЦIННОСТЕЙ ТА МАЙНА _______________________________________________________________________________________

(повна назва, код ЄДРПОУ та адреса резидента) _______________________________________________________________________________________

Вiдповiдно до вимог Указiв Президента України вiд 18.06.94 р. N 319/94 "Про невiдкладнi заходи щодо повернення в Україну валютних цiнностей, що незаконно знаходяться за її межами" зi змiнами та доповненнями, внесеними Указом Президента України вiд 06.11.97 р. N 1246/97, повiдомляємо про вiдсутнiсть за межами України належних нашому пiдприємству валютних цiнностей та майна станом на 01_____________199__року, в зв'язку з чим декларування валютних цiнностей та майна станом на 01_____________199__року нами не проводилось.

Про вiдповiдальнiсть згiдно статтi 16 Декрету Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 19.02.93 р. "Про систему валютного регулювання i валютного контролю" попередженi.

Керiвник пiдприємства______________________________________(Прiзвище та iнiцiали)

(пiдпис)

Головний бухгалтер пiдприємства ____________________________(Прiзвище та iнiцiали)

(пiдпис)

Мiсце печатки Дата заповнення

 

Зареєстровано в журналi облiку в державнiй податковiй адмiнiстрацiї N ______вiд_____________199__р.

Голова (заступник)

державної податкової адмiнiстрацiї_____________________________ (Прiзвище та iнiцiали)

(пiдпис)

Мiсце печатки

______________

* Довiдка заповнюється в двох примiрниках, при цьому другий примiрник залишається в державнiй податковiй адмiнiстрацiї для облiку та контролю.