У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Про банк

Про банк

Акціонерно-комерційний банк соціального розвитку «Укрсоцбанк» на сьогодні — один з найбільших системних банків в Україні, чисті активи якого станом на 1 листопада 2007 року перевищують 27,780 млрд. грн. За Банк завоював стійкий авторитет надійної та стабільної фінансової установи, що стрімко розвивається й оперативно реагує на зміни ринку.

Укрсоцбанк має всі необхідні ліцензії на здійснення фінансової діяльності, зокрема:

Ліцензію Національного банку України від 29.12.01 № 5 та Дозвіл Національного банку України від 29.07.03 № 5—2 на право здійснення операцій, термін дії яких не обмежений; Ліцензію Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 12.10.04 АБ № 113003 на здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів: діяльності з випуску та обігу цінних паперів; депозитарної діяльності зберігача цінних паперів; діяльності щодо ведення реєстру власників іменних цінних паперів з терміном дії до 12.10.07.

Внутрішня структура Банку сприяє реалізації орієнтованого на клієнта підходу до надання банківських послуг. Нині Укрсоцбанк успішно працює за трьома основними і низкою спеціалізованих напрямків.

Основні напрямки

— Банк надає повний спектр банківських послуг широким верствам населення, . Курс на поетапне впровадження інноваційних технологій банківського обслуговування й підвищення якості послуг і продуктів, який реалізує керівництво Банку, сприяє стабільному збільшенню кількості клієнтів і підвищенню рівня довіри до Банку з боку населення. — довіру провідних українських підприємств та організацій Банк завоював завдяки здатності відповідати найвищим стандартам корпоративного обслуговування, зокрема — у наданні структурованих фінансових послуг. Тисячі українських компаній — флагманів вітчизняного ринку — здобули свої лідируючі позиції великою мірою завдяки взаємовигідній співпраці й надійним партнерським відносинам з Укрсоцбанком. Фінансово-інституціональний бізнес — Укрсоцбанк є також важливим гравцем на ринку цінних паперів. Зокрема, він надає послуги комерційним банкам і компаніям, які емітують корпоративні облігації та інші фінансові інструменти. Маючи власні ресурси для інвестицій і велику клієнтську базу, Укрсоцбанк створює передумови для успішного розміщення й подальшого забезпечення ліквідності вторинного ринку облігацій.

Спеціалізовані напрямки

У рамках реалізації інвестиційно-будівельної програми Укрсоцбанк фінансує діяльність будівельних організацій, які або не мають ліквідного забезпечення на одержання кредиту, або хочуть диверсифікувати ризики, а також надає девелоперську підтримку. З метою реалізації програми створено Спеціалізовану інвестиційно-будівельну КУА «Укрсоц-нерухомість», яка залучає кошти інвесторів і спрямовує їх на фінансування будівництва соціально важливих і комерційних об’єктів. У рамках програми також функціонують компанія «Укрсоцбуд», яка здійснює контроль за якістю й строками виконання будівельних робіт, і — безпосередньо в структурі Банку — Управління фінансування будівництва. Управління активами, фінансовий консалтинг, адміністрування НПФ — із цією метою в 2004 р. створено ТОВ «КУА АПФ «Укрсоц-Капітал», яке на сьогодні надає послуги адміністратора шістьом недержавним пенсійним фондам, управляє активами чотирьох НПФ і двох пайових інвестиційних фондів. Діяльність «Укрсоц-Капітал» охоплює близько 9 тисяч учасників по всій Україні.

Про провідні позиції Укрсоцбанку в банківському секторі України свідчать такі показники:

налічує понад 3500 банкоматів по всій території України і є другою за величиною в Україні Укрсоцбанку налічує 500 установ по всій Україні. Персонал банку налічує понад 10 тис. осіб.

Укрсоцбанк є активним учасником таких організацій:

Клуб банкірів Кримська фондова біржа Саморегулівна організація «Регіональний фондовий союз»

Фінансові показники Укрсоцбанку станом на 1 листопада 2007 року:

чисті активи – 27,780 млрд. грн.; кредитний портфель – 22,052 млрд. грн.; обсяг коштів юридичних осіб на строкових і поточних рахунках – 7,114 млрд. грн.; обсяг коштів фізичних осіб на строкових і поточних рахунках – 6,730 млрд. грн.;

Місія банку

Місія базується на визначенні клієнта як центру уваги банку. З огляду на це, а також спираючись на корпоративні цінності, вибудовуються основні процеси його роботи:

Банк є універсальною фінансовою установою й обслуговує всіх клієнтів. Банк використовує всі свої можливості для того, щоб як фінансовий посередник та консультант, який розуміє інтереси своїх клієнтів та має відповідні фінансові інструменти, допомагати їм вирішувати фінансові проблеми. Банк прагне створити такі умови та канали продажу своїх продуктів, які б забезпечили клієнтам максимально можливий вибір часу, місця і способу отримання продукту чи послуги. Банк гарантує надійний захист банківської таємниці.

Топ-менеджмент

Тимонькін Борис Владиславович

голова правління Тимонькін Борис Владиславович, здійснює кураторство над такими службами банку:

апарат правління; управління роботи з персоналом; режимно-секретний відділ; управління зв’язків з громадськістю та ЗМІ; комітет з управління активами та пасивами.

Тимонькін Б. В. керує роботою Правління банку, співпрацею зі Спостережною радою банку, а також загальними питаннями діяльності банку, взаємодією з Національним Банком України та регіональними управліннями Національного Банку, з органами державної та виконавчої влади, а також зв'язками з іноземними банками та фірмами.

Березовик Надія Іванівна- перший заступник голови правління

На період відсутності голови правління виконання його обов'язків покладається на першого заступника голови правління Березовик Надію Іванівну, яка здійснює кураторство:

юридичного управління; управління формування статутного капіталу та реєстраторської діяльності; комітету з питань списання безнадійної кредитної заборгованості; організаційного забезпечення роботи служби внутрішнього аудиту; взаємовідносин із судами, податковими, правоохоронними та контролюючими органами.

Березовик Н.І. здійснює оперативне вирiшення комплексних проблемних питань, що виникають мiж структурними пiдроздiлами в процесі виробничої дiяльності, а також питань щодо надання допомоги профспілковій організації.

Жуковська Валентина Борисівна - член правління, перший заступник голови правління

Жуковська Валентина Борисівна здійснює кураторство:

центру корпоративного бізнесу; кредитно-інвестиційного комітету.

А також координує роботу блоків:

корпоративного бізнесу; управління роботи з проблемною заборгованістю; управління з санації та реструктуризації підприємств.

Жуковська Валентина Борисівна здійснює оперативне вирішення комплексних проблем, що виникають між структурними підрозділами в процесі виробничої діяльності.

Маноха Сергій Олександрович - заступник голови правління

Маноха Сергій Олександрович здійснює кураторство:

казначейство; управління інвестиційно-банківських послуг; відділ управління позицією; сектор роботи з небанківськими фінансовими інститутами; управління міжнародної діяльності операційне управління.

Нестеренко Олександр


Сторінки: 1 2 3