У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Форми та види кредитного забезпечення

Основні принципи кредитування

Основними принципами, які необхідно строго дотримувати при наданні споживчих кредитів за програмою Авто в кредит є: 

 

 

 

 

 

 

.

Платність – видача позикових засобів здійснюється на певних кредитним договором умовах оплати банку процентного доходу позичальником за користування кредитними ресурсами.

Терміновість – видача засобів позичальнику здійснюється на строго певний договором термін.

Поворотність – за умов договору позичальник зобов'язав в обумовлений термін повернути позикові засоби в повному об'ємі, включаючи платню за використовування ресурсів і всі можливі нараховані штрафні санкції.

Забезпеченість – засоби позичальнику видаються тільки за умови надання ним в розпорядження банку на термін договору ліквідних активів, за рахунок яких банк буде в поляганні, при неможливості виконання зобов'язань позичальником, в короткі терміни погасити борг за рахунок активів позичальника.

Цільове використовування – кредити видаються тільки на конкретну мету. Тільки за наявності такої банк в змозі прослідити законність використовування наданих позичальнику ресурсів, що в комплексі з якісним опрацьовуванням питань фінансового аналізу, механізмів і джерел погашення заборгованості дає практично повну гарантію своєчасного повернення засобів.

Територіальність - підрозділи Банку приймають до розгляду кредитні проекти тільки в межах обхвату своєї території (в межах області). Позичальники з регіонів діяльності інших підрозділів банку прямують в підрозділ банку відповідної територіальної компетенції.   

        Персональна відповідальність – відповідальність за видачу і повернення засобів несе особа, яка підписала кредитний договір і що ухвалила рішення про видачу кредиту (це одна і та ж людина).
 

Іпотека 

Для яких клієнтів розроблена програма іпотечного кредитування «Ключове рішення» від Приватбанку?

для тих, хто хоче мати власну квартиру/будинок вже сьогодні або мріє поліпшити житлові умови

для тих, хто зацікавлений у мінімальній кількості часу на оформлення операції, в комплексному рішенні свого "квартирного питання", хоче бути упевнений в безпеці і законності операції по придбанню нерухомості

і при цьому має стабільну роботу і зарплату і уміє правильно планувати свій сімейний бюджет 

Додаткова інформація:

зручний для клієнта термін кредитування - до 30 років;

вигідна процентна ставка - від 10% річних (0,84% в місяць) визначається для кожного клієнта індивідуально;

забезпеченням кредиту є нерухомість, яку купує клієнт;

кредит може бути оформлений з нульовим первинним внеском;

ради економії часу і зручності клієнтів за умови внесення авансу 30% кредит може бути оформлений без довідки про доходи;

при видачі кредиту ми не стягуємо комісію за оформленні, що економить гроші позичальника;

при оформленні кредиту клієнт одержує в подарунок КРЕДИТКУ;

для економії засобів клієнта у разі дострокового погашення кредиту штрафні санкції банк не накладає.                                                                                                

Крім того, у клієнтів Приватбанку є унікальна можливість придбати довгождане житло або поліпшити свої житлові умови при отриманні іпотечного кредиту в рамках сумісної співпраці з Державною іпотечною установою!                                                                                                                                   

Основні умови цієї програми кредитування:

Аванс - 25 % (можливо зниження до 0 %).

Забезпечення - тільки квартири на вторинному ринку.

Дохід клієнта - при ухваленні рішення про видачу кредиту враховуються ТІЛЬКИ ОФІЦІЙНО підтверджені доходи позичальника і членів його сім'ї (допускається вказівка додаткових доходів у розмірі офіційних)

В рамках даної програми можливо надання кредитів під заставу нерухомості.     

При цьому можливо кредитування на пільгових умовах (розрахунок здійснюється на кредитному калькуляторі).

Мікрокредити           |

Переваги мікрокредитування в Приватбанку: 

. КРЕДИТИ на розвиток бізнесу БЕЗ БЮРОКРАТІЇ, а в деяких випадках і БЕЗ ЗАСТАВИ. 

. Можливість досягти успіху в бізнесі швидше за конкурента. 

. Безкоштовний аудит і Персональний банкір.                                                                                                                                                                                                                           

Дані як при кредитуванні ресурсами міжнародних організацій, так і при кредитуванні ресурсами Приватбанку   є частиною Керівництва за кредитними процедурами Приватбанку. Методика мікрокредитування припускає видачу кредиту Позичальнику навіть в умовах обмеженої інформації про фінансове полягання клієнта, що робить неможливим отримання звичного банківського кредиту. Визначальним чинником при ухваленні рішення про видачу кредиту є не забезпечення і навіть не діяльність клієнта у минулому, а перспективи проекту, що кредитується, що досягається використовуванням специфічних методів аналізу і вимагає максимально тісної і відкритої взаємодії клієнта і відповідального працівника банку. Однією з основних особливостей методики кредитування є обов'язкова наявність графіка погашення кредиту. Однорівнева організація кредитного процесу сприятливо позначається на взаємостосунках банку і клієнта, оскільки клієнт знає, що його обслуговує одна людина впродовж всього циклу. Клієнту не доводиться самостійно проходити багато служб банку - це входить в обов'язки кредитного експерта. Проект повинен не суперечити нормам охорони навколишнього середовища, охорони здоров'я і безпеки, включаючи діючі закони про охорону навколишнього середовища і нормативні акти України.

2. Кредитування на придбання нових автомобілів

Особливості технології

Подача заявки на автомобіль по партнерській схемі кредитування можлива тільки від зовнішніх агентів – менеджерів автосалонів – системних партнерів Банку – УкрАвто, АЇС, УкрАвтоХолдінг.

Максимальна вартість автомобіля 50 000 дол. США, автомобілі вартістю понад 50 000 дол. США оформляються в кредит через БОЇ VIP-клієнтів.

Вид кредиту - невідновлювана кредитна лінія, що складається з наступних сум:

сума коштів, перераховуваних на розрахунковий рахунок автосалону за автомобіль

сума платежу за реєстрацію предмету застави в Державному Реєстрі рухомого майна (34 грн.)

сума разової винагороди (перераховується один раз у момент видачі кредиту)

сума страхових платежів на майбутні періоди (розраховується виходячи з суми страхових платежів (КАСКО + особисте) на перший рік, помноженої на термін кредиту плюс 1 рік)

Кредитна карта «Універсальна» – випускається автоматично через ПК Промінь у розмірі 5% від суми кредиту на придбання автомобіля, без урахування додаткових платежів з позикового рахунку клієнта. Кредитна карта виступає як додаткова послуга для оплати клієнтом витрат в МРЕО, замовлення додаткового устаткування для автомобіля і ін.

Нотаріальне завірення договору - не передбачено.

Застава


Сторінки: 1 2 3