У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





ПриватБанк - один з лідерів банківскої системи України.

Комерційний банк ПриватБанк був заснований в 1992 році. На сьогоднішній день ПриватБанк - найбільший комерційний банк України, який впевнено входить в число провідних фінансово-кредитних інституцій країни.

ПриватБанк - це сучасний універсальний банк.

Володіючи генеральною ліцензіею Національного Банку України на проведення банківских операцій, ПриватБанк здійснює весь спектр банківских послуг, що існують на вітчизняному ринку по обслуговуванню корпоративнихі індивідуальних клієнтів у відповідності з міжнародними стандартами. Довгостроковий інтерес клієнта - головний пріоритет в роботі банку. З клієнтами працює висококваліфікована команда спеціалістів і персональні менеджери, які несуть відповідальність за забезпечення якісного обслуговування, оперативне і точне задоволення потреб клієнта. В даний час клієнтами банку є 1,5 мільйони фізічних осіб і понад 250 тисяч корпоративних структур, з яких 40% - приватні підприємці і суб’єкти малого бізнесу.

ПриватБанк - це соціально значний банк.

Проводячи послідовну політику закріплення стабільності банку і вдосконалення якості обслуговування, ПриватБанк вважає одним з пріоритетних напрямків своєї роботи розвитку комплексу сучасних послуг для індивідуального клієнта. На сьогоднішній день банк пропонує громадянам України понад 150 видів послуг, серед яких поточні, вкладні операції, відкриття і обслуговування пластикових карток, різноманітні програми споживчого кредитування, що здійснюються в співпраці з провідними вітчизняними торговими, ріелтерськими компаніями і автовиробниками. В кінці 2001 року ПриватБанк став одним з переможцем конкурса на право обслуговуванняпенсіойних рахунків, організованого Пенсійним фондом України, тим самим підтвердив своє право на виплату пенсій і соціальної допомоги громадянам.

Також ПриватБанк є уповноваженим Керівництвом України банком по виплаті компенсацій жертвам нацистських переслідувань. Сьогодні рахунки в "ПриватБанку" мають біля 1,5 мільйони українських громадян, свої пенсії в банку отримують понад 200 тисяч пенсіонерів, що свідчить про високий рівень довіри до банку зі сторони населення.

ПриватБанк - це банк загальнонаціонального масштабу.
Мережа філій банку, яка включає в себе понад 10000 філій і відділень по всій Україні, дозволяє будь-якому клієнту отримати високий рівень обслуговування практично в будь-якій точці країни. Продовжуючи розширення мережі, ПриватБанк одночасно вирішує головне завдання – підвищення якості послуг, що надаються клієнтам. Широке коло закордонних партнерів ПриватБанку не тільки демонструє його визнання в якості рівноправного участника світової банківської системи, а також, що найголовніше, дозволяє найбільш широко задовольнити потреби клієнтів банку, пов’язані з їх міжнародною діяльністю.

Івано-Франківська філія КБ “ПриватБанк”

Івано-Франківська філія КБ "Приватбанк" заснована 2 квітня 1996р.

За період з 1996 року по 2007 рік відкрито понад 70 територіальних відокремлених безбалансових відділень, у всіх районних центрах та в найбільших містах області.

На сьогодні Івано-Франківська філія КБ "Приватбанк" надає повний спектр банківських послуг ПриватБанку.

В Івано-Франківській філії КБ "Приватбанк" обслуговується 5000 юридичних осіб та понад 15000 фізичних осіб. Банком емітовано в Івано-Франківську понад 65000 пластикових карток та обслуговуються 345 точок еквайрингу, де приймаються до оплати пластикові картки систем VISA і Europay International.

Структура банку являє собою розгалужену систему підрозділів та департаментів, що покликані досягати поставлених завдань перед конкретними одиницями. Будучи сучасним банком, що рухається в ногу з часом та просуває на ринок України новітні послуги за міжнародними стандартами, ПриватБанк застосовує і сучасні методи ведення бізнесу і менеджменту. Рішення, що приймаються базуються конкретно на дослідженнях у конкретних сегментах ринку для більш ефективного продажу банку та його послуг. Безперечно Головне управління приймає рішення, але також і прислуховується і враховує ті поради та рішення, що були прийняті конкретно по регіону.