У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Туризм в Україні може перевернути ваші уявлення про відпочинок ! Залежно від ваших схильностей та вподобань лише за одну поїздку до України Ви зможете охопити низку туристичних та оздоровчих напрямків .

Духовність та релігія . Від часів язичницьких капищ минулого до сьогодення християнських , буддистських та мусульманських храмів Україна була та лишається рідною домівкою для багатьох релігій та освячених вірою та часом святинь . Софія Київська , Києво - Печерська Лавра – видатні , проте далеко не єдині історико - архітектурні пам ’ ятки віри та духовності .

Історія та архітектура . Архітектурні пам ’ ятки України можуть розповісти вам сиву історію античних міст - держав , повідати про боротьбу із кочовими племенами , про прийняття християнства , показати козацьке бароко та витвори сучасних зодчих . Музеї під відкритим небом перенесуть вас у минуле на декілька століть , особливо , якщо ви навідаєтесь у час народних гулянь – вир радості та безтурботності дозволить вам на цілий день забути про ХХІ століття .

Оздоровлення та відпочинок на природі . Чорне та Азовське моря пропонують вам на вибір чисту глибоку прохолоду та спокійне безпечне тепло , і як бонус – піщані та галькові пляжі на будь - який смак . Кримські гори подарують вам середземноморський субтропічний клімат та незабутні краєвиди з гори святого Петра – Ай - Петрі . Засніжені вершини Карпат у поєднанні з улюбленими Вами лижами принесуть справжню насолоду швидкості . Кришталеві озера та ріки лісової смуги подарують вам спокій , силу та впевненість у собі . Якщо ж ви любитель екстремального відпочинку – всюди знайдеться ризик та небезпека на ваш смак , достатньо лише відважитись і поринути з головою у вир пригод !

Лікувальні ресурси . Що б ви не обрали для себе , завжди можна поєднати свій відпочинок із вживанням чудових мінеральних вод , свіжих фруктів та соків на їх основі українського виробництва . Природні оздоровчі комплекси запропонують вам глибоко дихати у сольових шахтах Прикарпаття або ж розслабитись у мінералізованих грязевих ваннах Слобожанщини .

Традиційна українська кухня та чудові українські вина супроводжуватимуть вас впродовж всієї подорожі Україною .