У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





робота з нетрадиційної медицини на тему:

„Невидимий архітектор здоров’я”

План.

Історія розвитку.

Біополе і здоров’я.

Лікування енергією.

Історія розвитку.

Про те, що людина – це не тільки п’ять літрів рідини і три кілограми кальцію першими здогадалися мудреці Стародавнього Китаю. Саме вони заговорили про невидиму золоту хмаринку, яка обгортає кожну людину, захищаючи від злих поглядів, негативної енергії та інших напастей. Тібетські знахарі також вірили в захисні функції аури і навіть називали її архітектором здоров’я. Вони стверджували, що енергетична оболонка людини формується у момент зачаття, і від того , якою вона буде, залежить доля людини. У давньоєгипетських текстах аура описується як двійник, який не перестає самостійно існувати навіть після смерті фізичного тіла. У це вірили також індійські мудреці, лише на їхній мові загадкове світило називалось не аурою, а пряною. Фактично так само описували цей феномен південноамериканські індійці, назвавши енергетичну оболонку астральним тілом. А на зорі християнства безсмертний дух зображували на іконах у вигляді сяючого німбу.

Усі давні культури так або інакше визнавали, що наш Всесвіт складається із енергій – позитивних і негативних, які постійно циркулюють у часі і просторі, і в кінцевому результаті виливаються у ті чи інші події. Коли хвороби навалювались на людину або безкінечне щастя, наші предки вірили, що це все народжується від енергії.

Минав час, і те що в давнину вважалось цілком природним, у матеріальному світі, м’яко кажучи, виглядало неправдоподібним. І це не дивно – адже до аури не можна доторкнутися або подивитися на неї під мікроскопом. Тому люди вирішили, що її просто немає. Але на початку минулого століття російським вченим Семеном Кірліаном було винайдено прилад, який дозволяє фотографувати енергетичні потоки усього живого – починаючи з рослин і закінчуючи людьми. Отож існування аури дістало наукове підтвердження.

Біополе і здоров’я.

Аура – це загальний стан всіх систем організму, який виходить за межі тіла. Випромінювання аури розповсюджується на відстань від 35 см до 1 м від тіла людини. Найсильніше випромінювання виходить від пальців, долонь і очей. Ось чому сильний погляд відчувається завжди. Якщо людина вміє керувати своїм тонким полем, то її аура може досягати півтораметрових розмірів. Для енергетичного захисту це добре. Якщо людина слабка, хвороблива, її аура нагадує спущений парус. У здорових людей і у маленьких дітей аура світла – голубого, синього або бірюзового кольору. Якщо людина духовно багата, то її енергетична оболонка золота. У хворих і злих – чорна, коричнева або з темними фрагментами. Неозброєним оком ауру бачать тварини, маленькі діти і досвідчені лікарі-біоенерготерапевти. Для більшості з нас вона лише інтуїтивне сприйняття образу людини. Хоча спеціалісти стверджують, що даром бачити ауру володіє кожна людина, головне – розвивати цей дар.

Стан аури багато в чому залежить від духовності людини і середовища, в якому вона живе. Постійні стреси, неправильне харчування, дурні звички і перенесені травми деформують біополе. І тому погіршується циркуляція енергії і це призводить до того, що клітини організму позбавляються енергетичного харчування. У результаті вони або гинуть, або в них проходить мутація, яка викликає найрізноманітніші захворювання. Найчастіше причиною нещасть є негативні почуття, які з дня в день витягують з нас життєві сили. Спеціалісти стверджують, що високомірність і гордість деформують ауру в області нижньої частини живота і це може призвести до захворювань нирок, наднирників, селезінки і сечостатевої сфери. Скупість деформує енергетичний потік у районі статевих органів і може спровокувати хвороби нижніх відділів хребта, прямої кишки, органів малого тазу.

Особливо небезпечне почуття ревності: воно, як іржа роз’їдає репродуктивну систему жінки. Ерозія, фіброміома і мастопатія може розвинутись у тих, хто постійно незадоволений собою і навколишнім світом.

Слабке місце імпульсних натур – зона сонячного сплетіння, деформація біополя в цій області приводить до захворювань печінки.

Аура маленьких дітей найчастіше страждає з вини батьків. Біоенерготерапевти рекомендують перед зачаттям дитини переглянути своє життя і очистити душу. Духовний ріст батьків і справжня любов до ненародженої дитини – основа її здоров’я і щасливого майбутнього.

Лікування енергією.

Крім фізичного тіла у кожної людини є біополе, яке увібрало в себе психічне здоров’я людини, її енергетику, стан всіх органів і систем.

Людина буде цілком здорова лише у тому випадку, якщо у неї буде єдність фізичного і духовного „Я”. Для цього не достатньо лише правильно харчуватися, займатись спортом, відпочивати на курортах. Поряд з цим необхідно навчитися керувати енергією свого поля, розподіляти її по внутрішніх каналах (меридіанах). Саме тоді буде повна гармонія з собою і ніщо – ні радіація, ні погана екологія, навіть відсутність їжі – не зможе вивести з рівноваги, організм завжди буде самовідновлюватись.

Наука про здорову душу – діенетика – стверджує: 70 % всіх захворювань (їх більше трьох тисяч) психосоматичного походження. Це означає, що всі вони виліковуються без медикаментів, на рівні підсвідомості. Нерідко причиною нездужання у дорослому віці є порушення підсвідомості, яке сталося в дитинстві. Наприклад, сильний страх, перенесений дитиною у перші роки життя, частіше всього веде до, який важко піддається медикаментозному лікуванню. Цю проблему можна вирішити, використовуючи спеціальну методику Брего. У кабінеті лікаря хворий засинає, його свідомість відключається, але підсвідомість не спить. Лікар задає пацієнту питання, і в ході діалогу визначає, яка подія з минулого стала причиною хвороби. Після двох сеансів дитина забуває про свій страх і хвороба проходить. За допомогою цього


Сторінки: 1 2