У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент



Реферат - Автоматизація
2



ЯКИМ Є АВТОМАТИЗАЦІЯ

Автоматизація може мовитися, щоб бути сучасним терміном, що означає використовування машин, щоб проводити роботу, що що formely довелося бути зробленим людьми. Що що використовується, щоб бути автоматизацією called1.

Будь-який інструмент потрібен, щоб бути формою автоматизації за умови, що це допомагає роботі людей легше, краще, або швидше. Забезпечений, інструмент може обійтися його роботу без вимоги людського керівництва це сказано, щоб бути старшим класом трудового збереження, наприклад ваш зап'ясток з автоматичним заведенням watch.2

Машинна мова деякого сорту - це основа кожного старшого класу автоматизації. Перфокарти зображають машинну мову, оскільки робить биту кулаком паперову стрічку . Якщо ви працюєте над обчислювальною системою, яка виключає чеки перфокарти, ви ймовірно матимете хороший елемент управління машинної мови після першого тижня за умови, що ви пробуєте вчитися.

Машина, яка автоматично робить, інспектує і упаковує 1,200 цигарки хвилина може не робити нічого else.3 Це - машина one-purpose як, - це багато хто з інших.

Але комп'ютер здається, щоб бути багатобічним і може використовуватися як мозки для автоматизації широкої різноманітності роботи, де зображення, пам'ятає і створення логічних альтернатив потрібні. Комп'ютер доводить до bo тільки саме швидкохідне додавання і віднімання машини. Навряд чи, щоб бути машиною думання, оскільки це іноді викликається. Все, це робить інший than4 додавання і віднімання є результат винахідливість чоловіка .

Дизайн більш нового устаткування з більшим невживанням і здібностями сказаний, щоб приносити про приріст, що завжди збільшується, в розвитку контрольного устаткування. Причина - це twofold.5 По-перше автоматичні управління полегшують чоловіка багатьох монотонних дій таким чином, що він може присвятити його здібності іншому заняттю. По-друге модем комплексні засоби контролю можуть виконувати функції, які є після фізичних здібностей чоловіка. Наприклад детально розроблена система автоматичного управління діє з двигуном сучасного реактивного літака з тільки мінімальною сумою уваги пілота, таким чином, що він вільний, щоб літати його літак.

Згадку потрібно робити, що дизайн і розвиток систем автоматичного управління - це головне турбування інженера. В останні роки ми знаємо системи автоматичного управління, щоб швидко просувати у важливості у всіх областях споруди. Додатки контрольної системи відомі, щоб покрити найширший контекст, шикуючись від дизайну пристроїв точного елементу управління, як наприклад чутливий інструмент до дизайну устаткування, що використовується для управління виробництва сталі або інших індустріальних процесів. Нові додатки для організації автоматичних управлінь безупинно відкриваються.