У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Характеристика сучасного і перспективного напрямів моди в зачісках

ПЛАН

Вступ.

1. Творча частина.

1.1. Характеристка сучасного і перспективного напрямів моди в зачісках.

1.2. Розробка моделі стрижки (зачіски) відповідно сучасного напрямку моди та індивідуальних особливостей моделі.

2. Технологічна частина.

2.1. Визначення початкових даних для виконання розробленої стрижки (зачіски). Розробка техноллогічної послідовності виконання стрижки (зачіски).

2.2. Обгрунтування вибору і характеристика парфюмерно – косметичних засобів, інструментів та обладнання необхідних для виконання зачіски.

Висновок.

Додатки.

Література.

Вступ

“Не існує людини поза модою, чи це вчора чи сьогодні, чи в перспективі”. Отже ти людина сучасна, або старомодна або випереджаєш моду.

З швидкими змінами в моді змінюється і темп, рух життя людини. Впроваджуються прогресивні технології, обладнання, інструменти та засоби, парфумерно-косметичні засоби, необхідних для розробки перукарського мистецтва та віражу.

Ось, наприклад мобільні машини для миття голови які прикріплюються прямо до робочого крісла. Машина яка пришвидшує дію хімічних та фарбуючих речовин, обертаючись та обігріваючи голову. Ножиці легкі при виконанні стрижки, чим і пришвидшують операцію стрижки, а також дозволяють виконувати новітні методи обробки волосся.

Різноманітні щітки, бігуді різної будови та діаметру.

З матеріалів фарби які гарно зафарбовують волосся, зручні у використанні, мінімально пошкоджують волосся. Хімічні препарати, що полегшують виконання роботи і не пошкоджують сильно волосся. Миючі засоби, які добре очищують волосся одночасно покращуючи його стан.

Сучасні моделі зачісок розробляються в лабораторіях майстрами-перукарями. Але більшість сучасних моделей з різними технологічними і конкурсними особливостями розробляють і виконують майстри на різних конкурсах, майстер-класах.

Можна сказати що вибрана модель зачіски призначена не для індивідуального моделювання, а більш для конкурсного моделювання.

У виконанні ця зачіска складна, вона не виконується швидкоруч, потребує вміння технології, знання сучасних прогресивних технологій. Без професійних навилків, фантазії і без знань історичних стилів, напрямків моди зачіску виконати практично неможливо.

1. Творча частина.

1.1. Характеристка сучасного і перспективного напрямів моди в зачісках.

Мода зачісок сьогодні різноманітна й індивідуальна як і модні тенденції в одязі, що задають стиль стрижок і укладок, які подобаються клієнтам.

Всесвітньо відомі кутюр’є відгукнулися на нові віяння почавши випускати модний і зручний спортивний одяг зі своїми логотипами «Спортивному напрямку в моді відповідають зачіски із графічними лініями симетричними чубчиками не рідко закриваючі обличчя, короткі стрижки, ретельно покладені стайлінговыми засобами Індивідуальність підкреслюється геометрією й фарбуванням. Використаються самі неймовірні кольори часом зовсім несумісні – зелений, синій, рожевий Більше того, можна застосувати весь спектр втіливши в життя незвичайні сміливі фантазії. Однак у кожному разі потрібно виходити із професії й особливостей людини який сідає в перукарське крісло Те, що може дозволити собі студентка гуманітарного факультету, може викликати дискомфорт у менеджера серйозної фірми. В такому випадку краще обмежитися відносно спокійним сполученням світлих і темно-коричневого відтінків. Фарбування можна виконати в такий спосіб щоб яскраві тони були видні лише при особливому перехрещенні волосся. Це унікальна можливість змінюватися, залежно від настрою й ситуації.

Жвавість і барвистість цього стилю впливає й на класичний напрямок моди. Поряд з контрастними чорно-білими червоно-білими, чорно-білими-червоними сполученнями, модні, наприклад, пікантні різнобарвні смужки на темних волоссях розташовані під чубчиком. Ледь уловимі, вони немов грайливі мазки живописця, а перукарі – художники, «що чаклують» над палітрою волосин.

Знову в моді кучері, які втім, не дають яких-небудь «послаблень» для форми. Стрижки повинні бути виконані досить чітко - незалежно від «рваних» кінців і «нез'єднуваностей» Розмаїтість здійснюється за рахунок стайлінгу. У цей час пропонується величезна кількість препаратів, які не тільки фіксують, але й зволожують волосся, надають їм блиск, дозволяють кріпити спеціальні пасма – постіжі. Кожний може вибрати для себе те, що йому по-справжньому йде й подобається. Головне - виявити індивідуальність!

Останнім часом пішла мода на нові кольори: провідні стилісти пропонують три модних образи й три нові типи фарбування - мідно-коричневий, винно-червоний з ліловими відтінками й світлі, трикутної форми пасма на попелястій або чорно-малахітовій базі. Перед майстрами відразу ж постало питання - як домогтися ідеального фарбування, не травмуючи волосся? Selective professional - пропонує для модного й фарбування, що щадить, барвники різного типу. Для стійкого фарбування чудово підійде крем-фарба «Oligomineralcream», за допомогою якої покривається навіть сама тверда сивина. Цей же барвний крем використовується і як напівперманентний барвник, тільки вже не з оксидентом, а з так називаним активатором пігменту «Каталіст». Крім того, використання «Каталіста» значно полегшує роботу перукаря при одночасному фарбуванні відрослих корінь і пофарбованих кінців.

При творчому підході майстер може розширити колірну палітру олігоминеральної фарби, додаючи в неї інтенсифікатор кольорів нового покоління СОМВ COLOR. При цьому мідні й червоні нюанси виходять більше насиченими. Якщо клієнт, наприклад, хоче мати яскраво-червоні пасма на темній натуральній або косметичній базі, необхідно використати один із чотирьох нюансів крему-фарби Glitch Color, а саме - Rosso з 12 %-ным Н202. Особливістю даного барвника є те, що процес фарбування триває всього 15 хвилин і не вимагає попереднього знебарвлення. Наступного разу цього ж результату можна досягти, використовуючи фарбу Selive («Rosso Vivo»).

Для клієнтів, що мають алергію на аміак, чутливу шкіру або ушкоджене волосся Selective professional рекомендує використати нову крем-фарбу без аміаку Elective Color для фарбування «тон у тон», до складу якої включена складна молекула 3D Complex. Elective дозволяє не тільки м'яко пофарбувати волосся, але й допомагає майстрові зафарбувати "старе" мелірування без репігментації, а також освітлить натуральну базу на один тон. Особливого підходу вимагають знебарвлене, хімічно завите волосся. На такому волоссі


Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7