У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Унікальні комбінації крем-тіні-рум’яна-блиск і квартети”, зобов’язані своєю появою швидкостей, коли єдиною важливою цінністю з

Унікальні комбінації крем-тіні-рум’яна-блиск і квартети”, зобов’язані своєю появою швидкостей, коли єдиною важливою цінністю залишається його величність Година (час). Змінилися не тільки технології, техніка – змінились герої наших днів і їх смаки. Тому словосполучення “модний макіяж”, яке останнім часом постійно звучить з вуст професіоналів-естетів, тепер уже на здається нам незвичним і дивним. Велика активність жінок в сучасному житті, розширення їх професійної діяльності, значне підвищення рівня освіти і свободи вибору народжують нові правила і образи, мінливі і невловимі як міраж.

І якщо взяти 1830 рік та косметика уже використовувалася в ті часи і навіть дуже уміло. Вона служила жінкам для підкреслення натуральних рис, відтіняючи їх, роблячи ніжніше. Тончайші білила, рум’яна самих найрізноманітніших відтінків, фарби для брів і вій користувалися попитом, особливо французькі, нарівні з предметами розкоші. Використовували англійський оцет, помади у вигляді паличок, “римську воду” і духмяні висівки для очищення волосся. Правильне користування косметикою в період Бідермайєр було настільки необхідним, що разом з гарними манерами юним “міс” прививали правила догляду за своєю зовнішністю.

І тому для розробки своєї моделі макіяжу я вибрала клієнтку яка належить весняному типу. Тому що такий тип характерний для жінок стилю Будерммйєр і завжди несе в собі що ніжне і крихке. А макіяж мій має бути прозорим, при денному світлі він буде виглядати трохи химерним. А вечором, особливо при свічках, він буде вишуканим і трохи загадковим.

При його виконанні немає ніяких ????, але необхідна деяка спритність для нанесення і розтушування тіней.

Яка косметика мені буде потрібна? Світло-бежевий крем-грунтовка. Безколірна прозора пудра. Темно-коричневий олівець для брів. Світло і темно сірі тіні з блиском. Чорний айлайнер. Чорна туш для вій, об’ємна, гарбузово-розові рум’яна. Контурний олівець для губ кофейного кольору. Світло-коричнева губна помада. Блиск для губ (без кольору). Фірма.....

На підготовлене обличчя спочатку за допомогою коректора забираємо дефекти шкіри і темні кола під очима. Потім “ліпимо” обличчя, надаючи йому об’єму, використовуючи основу під макіяж. В моєму випадку я віддаю перевагу крему, а не рідкій основі, тому що із всіх тонуючи засобів він надає шкірі більш натурального вигляду і одночасно володіє найбільшою стійкістю. У моєї клієнтки світла шкіра і тому я зупинилася на ґрунтовці чисто-бежевого кольору, тому що вона найкраще підкреслює її, і такий відтінок надасть шкірі більш свіжішого вигляду.

Приглушуємо тон і забираємо непотрібний блиск розсипчастою прозорою пудрою. Вона добре підкреслить їх натуральний колір і бархатистість шкіри.

Легкими дотиками темно-коричневого олівця підфарбовуємо. Лінія при цьому повинна виглядати м’якою і натурального.

Кінцями пальців наносимо навколо ока і вверх до брови світло-сірі тіні з перламутровим блиском. З боків під очима розтушовуємо вниз до скул. Уважно, не набираючи на палець зразу багато фарби. Краще барит її маленькими порціями і наносити на шкіру плямками, ретельно і цілеспрямовано розташовуючи, а якщо потрібно додаю ще. В складі за допомогою аплікатора темно-сірим кольором вимальовую м’яку, ледь помітку дугу. У моєї клієнтки великі очі і тому нема сенсу їх збільшувати. І тому я по краю верхньої повіки наношу чорним айлайнером контур який має бути ледь помітним.

Сухі рум’яна гарбузово-розового кольору наносимо помазком тоненьким шаром і без контурів нижче тіней навскоси по вилицях щоб надати обличчю натурального рум’янцю.

У моєї клієнтки вузькі губи, тому з допомогою контурного олівця я збільшую їх об’єм. Потім зафарбовую всю поверхню світло-коричневою помадою. Блиск наношу по центру нижньої і верхньої губи, щоб зорово збільшити і надати губам ??????.

От і все! Народився новий образ. Саме слово “образ” являє собою щось невизначене. Але навіть митець не знає коли поставити останню крапку і відсвяткувати завершеність думки. Кожна мить побудови образу він відкриває і бачить в ньому нові лінії, форми, кольори,... Методом проб і помилок, настільки звичних у робті ми розглядаємо найрізноманітніші ідеї, із яких лише одна виявляється правильної і зберігається для майбутнього.