У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





23

Володимир Заблоцький
Освітні заклади, зокрема творчо працюючі педколективи, будуть завжди мати підтримку з боку органів влади. – Володимир Заблоцький.            

«Освітні заклади, зокрема творчо працюючі педагогічні колективи, будуть завжди мати підтримку з боку органів влади», - зазначив в.о. заступника голови Луганської облдержадміністрації Володимир Заблоцький, відкриваючи обласний науково-практичний семінар в Стахановській гімназії №7. 22 листопада там зібралися директори загальноосвітніх навчальних закладів, які мають статус експериментальних, з мм. Луганська, Брянки, Свердловська, Красного Луча, Кремінського та Краснодонського районів, ліцеїв обласного підпорядкування. «Компетентнісний підхід до освіти в навчально-виховному процесі Стахановської гімназії № 7» - такою стала тема цього семінару.
Під час заходу Володимир Заблоцький також наголосив на самобутності культури Луганщини, необхідності більш повного висвітлення наших здобутків на державному рівні. Позитивним прикладом цього є участь загальноосвітніх навчальних закладів області в міжнародних виставках «Сучасна освіта в Україні».
У теоретичній частині семінару розкрито особливості експериментальної роботи в області, розвитку навчальних закладів системи загальної середньої освіти м. Стаханова, ролі управління навчальним закладом у створенні оригінальної освітньої практики. Учасники семінару ознайомились з основами компетентнісного підходу до організації навчально-виховного процесу в Стахановської гімназії №7, досвідом експериментальної роботи закладу.
У практичній частині їм було запропоновано знайомство з презентацією-захистом колективного проекту «Гімназія - родина, а я - її дитина», робота в творчих групах. Обмін досвідом між директорами експериментальних шкіл відбувся в ході «круглого столу». Також вони ознайомились з педагогічною виставкою «Від компетентності вчителя - до компетентності учня».
Семінар організували управління освіти і науки Луганської облдержадміністрації, обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Стахановська гімназія №7 Стахановської міської ради.