У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





КУРСОВА РОБОТА

Курсова работа

з маркетингу

на тему:

"Організація реклами в Інтернеті".

План

Висновки.........................................................................................23

Вступ

Ще декілька років тому важко було припустити, що за допомогою Інтернету можна буде заробляти реальні гроші. Сьогодні багато «мережевих компаній » вже перевершують по ринковій вартості своїх "традиційних" конкурентів (наприклад Amozon. com дорожче Ваrnez & Noble у 27 разів Тем не менее Amazon.com в феврале 2000 г. Вновь сообщила об отрицательных результатах своей деятельности по итогам очередного финасового года. ), і більшість компаній, що не використовують у своїй діяльності можливості Інтернету, по суті, позбавляються довгострокової перспективи розвитку і майбутнього на ринку.

Відповідно до даних KMPG Consulting обсяг продажів у Європі через Інтернет склав торік 288 млрд дол., а до 2002 р. зросте до відмітки 2 трлн дол. Біля 20% європейських компаній випускають продукцію, що продається тільки через Інтернет. Більшість європейських компаній використовують можливості Інтернету для реклами і маркетингу своєї продукції.

Зрозуміло, що при таких показниках бізнес, пов'язаний з Інтернетом, та й узагалі всі товари, послуги і технології, пов'язані з цим словом, стають все більш що зрозумілими, прийнятними, звичними і... модними. Аналітики пророкують, що в недалекому майбутньому велика частина електронної комерції буде відбуватися навіть без участі людини.

1. Передумови розвитку Інтернету як рекламного носія

Підхід компаній до використання можливостей Інтернету постійно змініються. Якщо спочатку Мережа використовувалася в основному по формулі B2B (business-to-business) для координації діяльності розкиданих по світі філій компанії, те тепер вона також активно використовується для оперативного і беззупинного зв'язку з діловими партнерами. Більш того, бурхливими темпами зростає використання Інтернету по формулі В2С (business-to-consumer), і, по оцінці спеціалістів, саме за цим сектором майбутнє лідерство за обсягом розроблювальних програм, сеансів передачі інформації і, як наслідок, оборотів індустрії електронної комерції. Широко відомі вже зараз системи Інтернет-порталів, на думку співзасновника Bowstreet Software Девіда Сьюта, на протязі наступного року стануть відомі абсолютно всім діловим людям.

Незважаючи на що існуючі, на думку Білла Гейтса, технології, реальна інфраструктура Інтернет зараз ще недостатня для бурхливого росту Інтернет-аудиторії.

Впровадження новітніх технологій у засоби телекомунікацій

Хоча Інтернет активно прогресує у залученні нових користувачив, тим самим розширюючи аудиторію Інтернет-свідомих користувачів, але існує досить вагома перепона на цьому шляху – коштовність оплати похвилинної тарифікації користування телефонними мережами, яка є необхідною для передачі сигналу до користувача.

Глави телекомунікаційних компаній розглядаються як вороги Інтернет-революції.

Вище керівництво світових лідерів комп'ютерної і телекомунікаційної індустрії, ті, що зібралися наприкінці минулого року в Монте-Карло на конференції ETRE (European Technology Roundtable Exhibition), практично одноголосно визнало основним двигуном індустрії на теперешній момент - Інтернет. Дискусії лідерів індустрії були сфокусовані на основних питаннях - інфраструктурі завтрашніх інформаційних систем, робота на ринках, що розвиваються, і реструктуризації бізнесів-процесів відповідно до вимог часу. Конференція, по суті, послужила стартовою площадкою для запуску Інтернет у світ великого бізнесу, початком епохи Інтернету в інформаційних технологіях. На думку Білла Гейтса, саме зараз програмні засоби, апаратні ресурси і комунікаційні можливості досягли того рівня, що дозволяє говорити про перехід від Інтернет-революції до епохи Інтернету, а глава Oracle Ларрі Еллісон назвали цю нову епоху «мережевою економікою», що прийшла на зміну «епосі закону Мура».

Можливо, ці й інші голосні заяви пролилися бальзамом на поранену душу представників так називаних мережевих компаній, чия ринкова вартість вимірюється мільярдами доларів, тоді як бухгалтерська звітність свідчить про збитки. Проте котування акцій «мережевих компаній» ростуть, і майже ніхто не сумнівається в тому, що ще не усі «великі імена» майбутнього з'явилися на світ В недавно опубликованном отчете Gartner Group содержится предупреждение потенциальным инвесторам в отношении «сетевых компаний». По мнению аналитиков, рыночная стоимость постигнуть весьма печальная участь.. Один із батьків-фундаторів компанії Broadview, що випускає програмне забезпечення для електронної комерції, провів аналогію з фірмою Dell, що була заснована багато років після появи персонального комп'ютера, але, незважаючи на це, успішно зайняла своє місце під сонцем на ринку ПК.

У відповідь Питер Бонфилд, голова британських телекомунікаційних мереж зазначив, що, незважаючи на реальні і мнимі «внески» телекомунікаційних гігантів у боротьбу з Інтернет-провайдерами, саме Європі світ зобов'язаний феноменом безкоштовного доступу в Інтернет. І незважаючи на свої минулі дії, сьогодні British Telecom розробляє програму підключення британських абонентів до Інтернету по високошвидкісної АDSL-лінії. До березня 2000 р. компанія розраховує надати можливість високошвидкісного доступу в Інтернет мешканцям 6-5 млн. будинків.

Телекомунікаційні компанії також широко залучені в рішення горезвісного питання «останньої милі». Наприклад, компанія Qualcomm розробила технологію безпровідної передачі даних НDR (High Data Rate), сумісну із системами СDMA (Code Division Multiply Access). Використання цієї технології дозволить забезпечити обмін інформацією зі швидкістю понад 2 Мбіт/c. Якщо ж користуватися системою глобального супутникового зв'язку GlobalStar, запущеної саме за день до відкриття конференції ЕТRE, одним із фундаторів якої є Qualcomm, то питання «останньої милі» навіть в Антарктиді відпаде самий собою. (Правда, залишиться питання про вартість послуг безпровідного зв'язку у віддалених районах.)

На думку інших експертів, основною проблемою Інтернету в найближчому майбутньому може стати не «остання миля», а магістральні лінії передачі даних які вже зараз із завданням справляються з навантаженням, що постійно збільшується. У теперешній час Інтернет зростає найшвидкими темпами, у рік графік Інтернету «застряє» у самому вузькому місці мережі – маршрутизаторах. Учасники конференції відразу порекомендували і панацею від напасти - устрої, створені по новій технології Nexabit «який у


Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7