У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Бізнес-план

Бізнес-план По створенню і діяльності приватної компанії в вигляді товариства з обмеженою діяльністю

ЗМІСТ

Короткі висновки;

Опис послуг;

Опис ринку. Прогноз доходів;

Конкуренція;

План маркетингу;

канали збуту;

ціноутворення;

реклама;

План організації бізнесу;

Прогноз витрат;

Організаційний план;

Стратегія фінансування;

План дій на випадок непередбачених обставин.

БІЗНЕС – ПЛАН

Адресні дані –

Директор – зам. дир. –

Запропоноване або існуюче володіння бізнесом (% власності), 100 % колективна приватна власність.

Де діє, або буде діяти Ваш бізнес м. Київ, м. Івано-Франківськ, м. Коломия представництва в обласних і районних центрах України.

Галузь бізнесу - туризм (іноземний, зарубіжний, внутрішній), транспортні послуги (пасажирські і вантажні перевезення), оптова і роздрібна торгівля, виробництво товарів народного споживання, консалтінг і посередницька діяльність, зовнішньоекономічна діяльність, ремонтно-будівельні роботи.

Суть проекту полягає в відкритті в м. Києві приватної компанії в формі ТзОВ (колективної форми власності, права юридичної особи) а в м. Коломиї, Івано-Франківську, реєструються представництва вищеназваної структури, які будуть працювати як одна організація з єдиним керівництвом на основі одного перспективного плану (затвердженого засновниками ??????№1) на основі повного самофінансування і самозабезпечення. (Види діяльності вказані на стор.2)

Реалізація проекту розрахована на 5 років, в два етапи.

Перший етап – організація роботи компанії з ліцензією на туристичну діяльність згідно розробленого бізнес-плану.

На даний час зареєстрована в 2001 р. приватна компанія (ТзОВ) з ліцензією на тур діяльність, в ????? потрібно змінити засновників, внести зміни в статутний фонд і перереєструвати в м. Києві.

Другий етап створення власної туристичної інфраструктури в регіоні Карпат розвитку повних напрямків туризму і повних галузей комерційної діяльності.

Вставка №1

Створення достатньої матеріальної бази для початку діяльності компанії потребує 3200 дол.США плюс 6600 у.о. на перші шість місяців діяльності компанії (дальше компанія працює на повному самофінансуванні). Разом для початку комерційної діяльності потрібно 9800 середньорічні валові витрати на запланований бізнес в перший рік складатимуть 23700 а дохід компанії після виплати витрат складе біля 20000 у.о., що дозволяє зробити висновок, що термін окупності вкладених інвестицій до 1,5 року.

Слід окремо виділити переваги даного бізнесу.

1. Діяльність компанії на основі ліцензії тур оператора, що дасть можливість працювати на основі прямих контактів з іноземними партнерами по туризму, одержати акредитацію в іноземних кон??ульствах, що значно підвищить економічну рентабельність цієї галузі, дозволить підтримувати на ринку тур послуг власну цінову політику для різних категорій клієнтів.

2. Розробка....

3....

4....

2. Опис послуг

1 Короткі висновки

Перспективність даного проекту полягає в тому, що сьогодні на ринку туристичного бізнесу в Україні, існує великий попит в наданні таких послуг, про це підтверджують нижче перераховані переваги туризму, а саме:

1. Порівняно невеликі стартові інвестиції.

2. Постійно зростаючий попит на турпослуги в Україні, особливо в Карпатському регіоні.

3. Високий рівень рентабельності.

4. Мінімальний термін окупності витрат.

5. Туризм джерело валютних надходжень.

6. Туризм розширює вклади в платіжний баланс держави.

7. Туризм сприяє розвитку економіки України, розвиваючи галузі які обслуговую-ть туризм - будівництво, торгівлю, сільське господарство, виробництво товарів народного споживання, зв’язок і інші.

Для загального уявлення суті проекту, розглянемо основні фінансові показники.

1. Розробка і використання в роботі нових програм (турпродуктів), по розвитку внутрішнього туризму в регіоні Західної України, використовуючи для цього наявну інфраструктуру туризму і відпочинку і створюючи власну матеріальну ба-зу.

2. Створення сітки представництв даної компанії по всій Україні (не менше 20-ти), які будуть працювати для досягнення однієї мети, дозволить значно розширювати з року в рік кількість послуг, а значить, збільшувати її фінансові обороти.

3. Впровадження нових технологій продаж турпослуг дасть можливість значно розвинути цей вид бізнесу.

2 Опис послуг

Послуги в галузі туризму для компанії плануються як головні, вони будуть постійно розвиватися і вдосконалюватись. Сюди будуть вкладатись до 60% інвестицій, так – як даний сегмент ринку бізнесу освоєний в Україні ще слабо і дуже перспективний.

В туризмі планується розвивати такі види послуг:

зарубіжний туризм - включає з себе послуги по консультаціях і допомозі громадянам України в відкритті віз для поїздок за кордон в туристичних цілях, на лікування, в службові відрядження, в гості до рідних і друзів, поїздки на міжнародні виставки і конференції, на навчання, на роботу, для участі в різних міжнародних програмах;

іноземний туризм послуги по організації туризму, відпочинку, лікування, для Іноземних громадян в Україну “Зелений туризм,,;

внутрішній туризм - послуги по організації туризму в Україні;

консультації по працевлаштуванню в Україні і за кордоном;

Крім основних планується надавати і додаткові послуги. Це – страхування клієнтів яким надаються послуги по всіх видах туризму, бронювання і продаж авіа, залізничних і автобусних квитків виїжджаючим за кордон, інформаційно - консультативні послуги з інших питань що стосуються туризму за кордон і в Україну.

Паралельно з основними видами послуг туризму можна буде розвивати і такі послуги - експедиція вантажних перевезень по Україні, країнах СНД , Західній Європі , посередницькі операції (по оптовій купівлі - продажі продовольчих і промислових товарів, будівельних матеріалів).

Послуги брокерські по розмитненню і затаможенні міжнар-вантажів, оцінка нерухомого майна і автотранспортних засобів.

Особливістю вище названих послуг буде те, що вся робота буде вестись на основі розробленої стратегії розвитку компанії.

Опираючись на вище наведеш аргументи і враховуючи тенденцію на розширення розвитку туризму в Україні, а особливо в Карпатах, можна констату-вати, що за цим проектом майбутнє і ні економічні ні політичні зміни в найближ-чий період не вплинуть на нього з негативного боку.

3 Опис ринку. Прогноз доходів

Ринок туристичних послуг в Україні на


Сторінки: 1 2 3 4