У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Використання сучасних інформаційних систем на підприємстві.

Використовуючи інформаційні технології підприємство може укомплектувати свої послуги за допомогою глобальної мережі Інтернет. Інформація про підприємство в мережі Інтернет може бути представлена на WEB - сторінці, сайті - візитці.

Складовими системами інформаційних технологій на підприємстві Туристичний комплекс “Приарпаття” є комп'ютерні системи резервування, інформаційні системи управління, електронне пересилання грошей.

Використання підприємством мережі Інтернет, як поширення своїх послуг, допомагає туристам одержати необхідну інформацію про різні послуги які надає підприємство.

Отже, для того, щоб удосконалити організацію управління туристичною індустрією, підприємство Туристичний комплекс ”Прикарпаття” використовує автоматизовані системи управління і комп'ютерну техніку, при цьому підвищується продуктивність праці, збільшується швидкість обслуговування і підвищується якість надання послуг.

В інформаційних системах можна застосувати модулі за допомогою, яких здійснюється керування готелем, контроль за бухгалтерією та ключами, безпекою підприємства.