У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент



Реферат - Пропозиція
3



Пропозиція

Основні категорії товару в напрямку сантехніки можна розділити на такі пункти:

Кераміка (умивальники, унітази). Розділити на під категорії по фірмах виробника, наприклад:

а) CERSANIT

б) KOLO і т.д.

Ванни (акрилові, стальні ...)

Душ кабіни та піддони

Змішувачі

Сифони

Аксесуари (наприклад: кріплення до умивальників, унітазів та інше)

Після того, як визначились з асортиментом товару перш за все потрібно визначитись з категоріями націнок, які б були конкурентними на ринку. Що в подальшому тягне за собою розробку прайс-листів для того, щоб доносити інформацію до клієнта (гурт).

Цінова політика здебільшого прив’язана до іноземної валюти та її курсу. І за цим потрібно вести контроль. А для цього в прайс-листі в пункті ціна, на мою думку, потрібно вказувати у. о., яка прив’язана до курсу на день покупки. Щодо роздрібної торгівлі, то цьому є незручності і над цим треба детальніше подумати.

Робота з клієнтами. В даному випадку можна умовно розподілити їх на категорії:

Гуртовики – це клієнти, які мають свої торгові точки з розповсюдження даного товару. Щодо цієї категорії, то умови мають виглядати найбільш сприятливими для співпраці.

Монтажники – клієнт, які надають послуги по монтажу. У даному випадку потрібно детально розробити схему для зацікавлення у співпраці.

Роздрібні клієнти. У даному випадку можна запропонувати такі умови: збільшення % знижки від суми разової покупки.

І за цим усім потрібний облік, тобто потрібне програмне забезпечення, яке б дало нам можливість слідкувати за рухом товару, а це: вхідна ціна, дата поставки, постачальник, % націнки, тобто роздрібна ціна, а також коли і кому відпущено товар і за якою ціною і т.д. Основні перші кроки роботи на мою думку повинні виглядати так. А як думаєте Ви?