У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Загальна характеристика ТзОВ «Фреш»

Компанія "Фреш" з багаторічним досвідом роботи на ринку України є лідером в області продаж побутової хімії, косметики, товарів особистої гігієни в Західному регіоні України (Львівська, Волинська, Закарпатська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька, Рівненська, Івано-Франківська області). Центральний офіс і основний склад знаходяться в м. Львові, в інших обласних центрах Західної України працюють представництва компанії. Компанія "Фреш" пропонує тільки високоякісні товари провідних виробників по доступних цінах. Внаслідок розширення цей підрозділ було відокремлено і з весни 2002 року створено підрозділ по торгівлі товарами продуктової групи, власне соками виробництва Одеського консервного заводу дитячого харчування, а також чаями з серії "Принцеса" і кавою "Жокей" виробництва компанії "Орімі Трейд", ЗАТ "Техноком", а також продукцією ТМ "Златодар".

Офіс фірми "Фреш" розташований за адресою: м. Львів, вул. Зелена 147, тел/факс (0322)405050, 700505, 707138. Також у Інтернеті розташований сайт компанії (www.fresh.com.ua), який постійно поповнюється новинами, іншою цікавою інформацією для потенційних клієнтів.

Охарактеризуємо продукцію, яку реалізує ТзОВ "Фреш".

Кава ТМ "Жокей". Для обсмажування кави "Жокей" використовується найбільш сучасне німецьке обладнання, здатне дуже точно контролювати вологість і температуру обсмажування кави.

Відмінною особливістю всього асортименту цієї кави являється сильний, пристрасний, неповторний аромат і сотні відтінків глибокого смаку. Мелена кава "Жокей" запаковується у вакуум - це дозволяє надовго зберегти свіжий аромат і смак.

Чаї ТМ "Принцеса" виробництва російської компанії ВАТ "Орімі Трейд", а саме "Принцеса Нурі", "Принцеса Канді", "Принцеса Гіта", "Принцеса Ява", кожен з яких має різновиди в своєму асортиментному ряді, що свідчить про врахування різноманітних споживчих настроїв, смаків, цін.

Чай ТМ "Greenfield" (ВАТ "Орімі Трейд") - це чай преміум класу, який розрахований на споживачів з вищим рівнем купівельної спроможності порівняно з середнім. Індивідуальна упаковка чаїв - це термосаше із фольги, яка ідеально зберігає смак і свіжість чаю.

Продукція ТМ "Златодар" - консервована овочева і фруктова продукція, виробником якої є торгово-промислова група компаній. Офіційним дистриб'ютором є ЗАТ "Крафт". Екологічно чиста сировина, яка використовується в виробництві, властива теплим південним регіонам, в яких розміщені заводи. Рецептура на виробництво продукції спочатку орієнтована на традиційно сформовані за багато десятиліть смакові пристрасті населення.

Сокова продукція Одеського консервного заводу дитячого харчування є візитною карткою при укладанні договорів з клієнтами ТзОВ "Фреш", оскільки білий пакет вже давно завоював прихильність покупців своєю якістю і доступністю.

ТМ "Мівіна" - це найвідоміша сьогодні в Україні серед всього населення вермішель швидкого приготування, яка є лідером продаж приправи, локшини, супів, пюре швидкого приготування виробництва Харківської компанії "Техноком".

ТзОВ "Фреш" надає дистриб'юторські послуги виробникам вище названої продукції, а саме реалізації і просування їхньої продукції в Західному регіоні України. Для торгівельних об'єктів Львівської області і регіону ТзОВ "Фреш" виступає постачальником продукції, який доставляє її безкоштовно на різноманітних вигідних умовах.

Аналіз макросередовища діяльності ТзОВ "Фреш" за методом PEST- аналізу

В ході PEST- аналізу використовують політичні, економічні, соціальні підприємства.

Політичні фактори:

поточне законодавство і зміни до нього;

політична стабільність;

торгова політика;

екологічні проблеми… | Економічні фактори:

рівень інфляції;

стан економіки та інвестиційна привабливість;

попит на продукцію;

динаміка ВВП…

Соціальні фактори:

демографія;

структура доходів і витрат;

бренд, репутація компанії;

моделі поведінки споживачів;

представники ЗМІ… | Технологічні фактори:

розвиток НТП;

потенціал інновацій;

проблеми інтелектуальної власності…

Проаналізую вплив економічного середовища, так як ці фактори мають надзвичайно важливий вплив на купівельну спроможність населення, і, відповідно, на споживання продукції фірми. Спочатку проаналізуємо такі макроекономічні фактори як індекс інфляції та динаміку ВВП по Україні.

Помітні позитивні тенденції в зниженні темпів інфляції, зростанні ВВП, та зростанні ВВП на душу населення. Залишається негативною тенденція до скорочення населення України.

Щодо загальної характеристики економіки України у 2007 році, то дефляція становила 0,6%, рівень безробіття - 3,8%, доходи населення - 3047,1 тис.грн, середня заробітна плата - 370,33 грн. ( у 2008 році - 304,8 грн.), ціни на продовольчі товари знизились на 2,3%, харчова промисловість та виробництво в державі зросли на 8,4%, ввізне мито на каву та чай зросло вдвічі.

Соціально-культурні фактори також впливають на організацію. Культура суттєво впливає на маркетингову діяльність, її можна визначити як історично зумовлений рівень розвитку суспільства, творчих сил і здібностей людини, що виражений у типах, формах організації життя і діяльності людей, а також у створюваних ними матеріальних і духовних цінностях. Інакше кажучи, це духовний розвиток окремих людей і суспільства. Рівень розвитку культури, з одного боку, визначається рівнем економічного розвитку людства в цілому, країни, території, а з другого — силою зворотного зв'язку діє на нього. Соціально-культурні умови функціонування підприємства це насамперед суспільні цінності, мовні та культурні традиції, прийняті норми поведінки. ТзОВ "Фреш" орієнтує свою діяльність на рівень культури, менталітет мешканців Західного регіону України.

Політичні фактори. Це один з найважливіших фак-торів, що необхідно врахувати у першу чергу для того, щоб мати чітке уявлення про наміри верховних та місцевих органів влади щодо розвитку суспільства, регулювання механізму обігу грошей в Україні, створення умов ресурсного забезпечення для кожної організації, зміни в законодавстві, правовому регулюванні й оподатковуванні, а також про те, за допомогою яких засобів владні структу-ри будуть проводити в життя свою політику.

Для ТзОВ "Фреш" велике значення мають такі аспекти політичного фактора, як стабільність уряду, можливості і сила опозиційних політичних структур, мож-ливі зміни щодо бізнесу після виборів у законодавчі орга-ни. Політична стабільність держави – ключовий фактор, що дозволяє знизити економічну невизначеність діяльності організації в напрямках, визначених обраною стратегією. Фактор політичної стабільності дуже важливий для даного підприємства, яке функціонує


Сторінки: 1 2 3 4 5





Наступні 7 робіт по вашій темі:

Джерела формування майна підприємства на прикладі Споживчого товариства «Плай» - Курсова робота - 53 Стр.
Розробка організаційно-методичних рекомендацій з удосконалювання проведення маркетингових заходів щодо збільшення обсягу продажу продукції ПП «Домотехніка-Івано-Франківськ». - Дипломна робота - 102 Стр.
Загальна і спеціалізована документація. Вимоги до її складання та оформлення - Контрольна робота - 59 Стр.
Особливості маркетингу виробничого підприємства» (на матеріалах виробничого підприємства ТзОВ «Аріон»). - Дипломна робота - 91 Стр.
Роль маркетингових досліджень у процесі розробки інформаційного товару (на прикладі відкритого акціонерного товариства «Живиця») - Дипломна робота - 60 Стр.
Міжнародні стандарти в системі конкурентоспроможності туристичних компаній - Магістерська робота - 122 Стр.
Пошук резервів підвищення ефективності транспортного обслуговування виробництва на базі ТзОВ “Перспектива” - Дипломна робота - 106 Стр.