У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент



Реферат - Художник-графік
2



Художник-графік

Художник-графік

Графіка – один з видів образотворчої діяльності, заснований на мистецтві малюнка і включає власне малюнок, а також гравюру, літографію та ін. Від інших видів образотворчого мистецтва її відрізняють особливі художні прийоми. Твори графіки більш лаконічні, умовні у використанні художніх засобів. Мистецтво графіки порівнюють з поезією. Її відрізняє здатність швидко відгукуватися на актуальні події в суспільстві. По техніці виконання розрізняють малюнок і друковану графіку. По призначенню графіка поділяється на книжкову і станкову.

Художник – оформлювач

Художник – оформлювач має знати основи живопису і малюнка; знає техніку виконання малюнка; також дотримується вимог щодо поверхонь, які фарбуються; прийоми виконання шрифтових робіт і види шрифтів.

Художник – оформлювач виконує шрифтові роботи, використовуючи різні технології, розпис, графічні роботи середньої складності.

Перекладач

Перекладає наукову, технічну, суспільно-політичну, економічну й іншу спеціальну літературу, а також технічну і супровідну документацію, матеріали конференцій і семінарів. Здійснює усні і письмові переклади, редагує їх, забезпечуючи дотримання вимог до наукових і технічних термінів і визначень, також готує реферати і тематичні огляди по закордонних матеріалах.