У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент



Контрольна робота - Пейзажі рідного краю
1



Пейзажі рідного краю

Природа, яка нас оточує, захоплює своєю різноманітністю і неповторністю. Сонячне світло створює невичерпну гармонію кольорів. Влітку і взимку, навесні і восени пейзаж змінюється, та він однаково може бути прекрасним. Зображуючи пейзаж, художник намагається передати красу побаченого настрій та ідею пейзажу.

Серія робіт "Пейзажі рідного краю" є вибором теми моєї роботи, оскільки наш край багатий своєрідною красою природи. У пейзажах я відобразив красу гірських місцевостей Карпат. Виконував малюнки в техніці олійного живопису, вибравши тему, сюжет, визначив розмір і формат підрамника, знайшов співвідношення і взаємозв'язки частин композиції, досягнувши при цьому цілісності зображення.

Для пейзажів характерна повітряна перспектива, в результаті розміщення високого горизонту в композиції пейзаж виглядає просторіше, глибше.

Пейзажі виконані у теплих кольорових тонах. Взаємне співвідношення тонів і відтінків кольорів об’єктів, які розміщені у пейзажі, у цілому створюють гармонійний колорит. Кольори пейзажів відповідають загальній гамі. Всі об’єкти у композиції пейзажу розміщуються рівномірно, зберігаючи рівновагу малюнка.