У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





ВАТ “Нафтопереробний комплекс - ГАЛИЧИНА”: історія виникнення, товарна продукція, споживач.

АТ “НПК - Галичина” – перше підприємство нафтопереробної промисловості в Україні, засноване у 1856 р. У 1963 р. створено виробниче об’єднання “Дрогобич - нафтопереробка”, яке згодом було перейменовано в ДП “Дрогобицький нафтопереробний завод”. У 1994 р. завод змінив форму власності, ставши ВАТ “Нафтопереробний комплекс - Галичина”.

Товарна продукція, яку випускає АТ “НПК - Галичина”: бензини автомобільні не етиловані; бензини моторні сумішеві; бензин експортний технологічний; компоненти автомобільних бензин; паливо дизельне; паливо нафтове; мазут; паливо пічне побутове; гас освітлювальний; парафін нафтовий твердий; бутім нафтовий будівельний; бутім нафтовий покрівельний; бутім нафтовий дорожній в’язкий; гази вуглеводневі скраплені; нафтовий розчинник; свічки парафінові декоративні.

Уся продукція, що підлягає сертифікації, сертифікована у Системі УкрСЕПРО. Беручи до уваги підвищені вимоги до якості нафтопродуктів у світі та екологічні аспекти виробничої діяльності нафтопереробних підприємств, АТ “НПК - Галичина” спільно з компанією “Axens” (Франція) розробило перспективний план розвитку, що включає будівництво нових екологічних установок. Заплановано також впровадження новітніх енергозберігаючих та екологічних технологій.

Споживачами продукції АТ “НПК - Галичина” є всі регіони України, а також фірми Словаччини, Болгарії, Чехії, Польщі, Угорщини, Румунії, Росії та країн Прибалтики. Реалізація нафтопродуктів здійснюється через мережу АЗС, що об’єднані під торговою маркою ”WOG”.

Продукцію заводу нагороджено знаком якості “Вища проба” .Почесною відзнакою “Золотий ягуар” - за бездоганну репутацію в бізнесі та високу якість продукції, а також міжнародним призом “Європейська якість”.

Керівництво підприємства нагороджено відзнакою “Золотий Меркурій” за особистий внесок в оздоровлення економіки та розвиток інтеграційних процесів .

Міжнародна асоціація EMRC (European Market Research Center) за якість продукції нагородила ВАТ “НПК - Галичина” однією з престижних премій у Європі “Euro Market Award – Ukraine” – за прагнення підприємства до вищої якості продукції.