У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент



Реферат - Склоблоки
3



Склоблоки – вироби з герметично закритою порожниною, утвореною врезультаті з’єднання двох пресованих скляних пластин. Кожна половинка виготовлена із товстого скла (6-9 мм.). За формою склоблок дійсно схожий на цеглину, за фукцією нагадує склопакети, які ставлять на сучасні вікна. Повітря, яке знаходиться всередині склоблока надає йому чудових теплозберігаючих та звукоізолюючих властивостей.

Поверхня склоблока може бути рифленою, матовою, гладкою, кольоровою.

Із склоблоків можна робити перегородки та навіть фасади будівель, стіни із склоблоків не потрібно штукатурити, фарбувати чи обклеювати шпалерами.

Стіни, зроблені із склоблоків, витримують значні перепади температур (від -40 до + 50°С)., склоблок чудово зберігає тепло, пропускає світло, затримує вологу. Використовуючи термінологію спеціалістів, можна сказати, що склоблоки бувають світлопропускаючими, світлорозсіюючими, світлонаправляючими. Вибираючи колір, фактуру і малюнок склоблоків, потрібно чітко уявляти, де і для чого вони будуть Вами використовуватись.

 

Склоблоки - скляна, порожня всередині цегла, унікальний будівельний матеріал, який має властивості як скла, так і структурного елементу.

Композиції зі склоблоків - це більше чим вікна, це більше чим стіни. Це неймовірне сполучення функціональності та можливості втілення фантазії архітекторів, дизайнерів у інтер'єрах й екстер'єрах. Склоблок – матеріал, що створений для втілення архітектури світла. Склоблоки Vetroarredo та Vitrablok чарівно наповнюють світлом, перевтілюють темні й невиразні приміщення, збільшуючи їхній простір за рахунок глибини проникнення світла.

Компанія „Бусел” пропонує прозорі та матові склоблоки виробництва заводів групи : Vitrablok (Чехія), Vetroarredo (Італія), Solaris ( Німеччина), а також заводу Старьглас ( Росія):
- безбарвні, гладкі та з візерунками.
- кольорові з кольоровий скломаси (body tinted)
- кольорові яскраві склоблоки ( inside injected, фарбування зсередини)

Основні характеристики склоблоків.
Основні характеристики є і їхніми основними перевагами. Це насамперед:

Світлопроникність. Близька до світлопроникності віконного скла.
Близько 80 % для безбарвних.
І від 50 - до 70 % для кольорових і матових склоблоків.

Теплоізоляція. Склоблоки, завдяки розрідженому внутрішньому середовищу, чудові теплоізолятори, з показниками близькими до стандартних склопакетів.

Звукоізоляція. Склоблоки - хороший звукоізоляційний матеріал. Стінки зі склоблоків перевершують звукоізоляцію цегляної стіни однакової товщини.

Крім цього, корисними властивостями склоблоків є:
- негорючість,
- стійкість до перепадів температур,
- вологостійкість.

Склоблок - матеріал з відмінними екологічними показниками, невибагливий в догляді.
Яскраві, пофарбовані зсередини склоблоки, виробництва чеського заводу VITRABLOCK можна використовувати лише в інтер'єрі, інші - і безколірні, і кольорові - застосовуються як в інтер'єрі, так і в екстер'єрі.

Сучасна лінія склоблоків Vetroarredo - Pegasus - дозволяє зменшити товщину шва до 5 мм, і в окремих випадках, до 2 мм. Зменшення товщини шва дозволяє суттєво покращити естетичні та тепло-, звукоізоляційні показники стін із склоблоків, не зменшуючи їх міцності.

Для отримання ефекту панорамного огляду застосовують прозорі гладкі склоблоки, а використовуючи матові блоки або блоки з чітким візерунком досягають закритості, інтимності інтер'єру.

Розмаїття вишуканих кольорів задовольнить смаки найвитонченіших та найвимогливіших замовників, а також відкриє необмежені можливості в роботі архітекторів та дизайнерів. Склоблоки зможуть стати гармонійним елементом у інтер’єрі Вашої вітальні, спальні, кухні та ванної кімнати, додати функціональності та вишуканості офісу, ресторану, кав’ярні, басейну, магазину, салону...