У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент



Інше - Угода
2



Угода

про погашення боргу

«___» ___________ 1998 р. м. Львів

____________________________________________________________________________________

(повна назва підприємства-боржника)

в особі директора _________, який діє на підставі повноважень, наданих йому Статутом та рішенням зборів учасників ТзОВ (повна назва підприємства) _______________________________ (протокол №____ від «___» «________» «______»), яке надалі іменується Боржник, з однієї сторони, та ТзОВ «___________________» в особі директора ________________________, який діє на підставі повноважень, наданих йому Статутом, яке надалі іменується Кредитор, керуючись ст. 4 Закону України «Про власність» та ст. 4 і ст. 220 УК України, уклали цю угоду про погашення боргу шляхом передачі майна, яке є власністю ТзОВ «____________» у власність ТзОВ «________________» на таких умовах.

1. Предмет угоди

1.1 Боржник визнає і підтверджує свій борг на користь Кредитора станом на день укладення цієї угоди в сумі _________________________________ гривень.

1.2. На погашення цього боргу Боржник передає Кредитору належне йому на правах власності нижчеперелічене майно:

а) _______________________________

б) _______________________________

в) _______________________________

г) _______________________________

2. Порядок виконання зобов’язань

2.1. Майно, перелічене в п. 1.2, Боржник у тижневий строк з дня укладення цієї угоди передає Кредитору по приймально-передавальних актах і товарних накладних з оформленням податкових накладних по передачі рухомого майна, зазначеного в пп. «б» і «г» п. 1.2.

2.2. Одночасно з передачею майна Боржник передає Кредитору документи, що засвідчують або підтверджують права Боржника на майно, перелічене в п. 1.2 цієї угоди.

2.3. Зауваження щодо недостатності документів, які засвідчують права Боржника на майно (п. 2.1), зазначаються в актах приймання-передачі.

2.4. У зауваженнях визначається термін передачі додаткових документів.

3. Відповідальність Боржника

3.1. Боржник відповідає за несвоєчасне виконання зобов’язань, передбачених п. 1.2 та пп. 2.1, 2.2, 2.3 цієї угоди, та за достовірність документів, які засвідчують його права на майно, перелічене в п. 1.2, а також за те, що на це майно немає вимог третіх осіб, а також заборони на його відчуження.

3.2. У разі прострочення передачі майна проти строку, зазначеного в п. 2.1, включаючи передачу документів, які засвідчують або підтверджують права Боржника на майно:

3.2.1. Боржник зобов’язується сплатити Кредитору пеню у розмірі 0,5% за кожний день прострочення від суми боргу ________ грн, починаючи з «___» __________ 1998 року.

3.2.2. Кредитор набуває права на безспірне стягнення суми ________ грн на підставі виконавчого напису нотаріуса або на примусове відчуження майна, переліченого в п. 1.2, на підставі виконавчого напису нотаріуса.

3.3. У разі визнання цієї угоди недійсною Кредитор має право на стягнення з Боржника суми визнаного ним боргу _________ грн з нараховуванням 1% штрафу за кожний день з дня укладення цієї угоди.

4. Юридичні та банківські реквізити сторін

Боржник Кредитор

___________________ повна назва ___________________

___________________ адреса, телефон, факс ___________________

___________________ ідентифікаційний код ___________________

___________________ № реєстраційного свідоцтва ___________________

про державну реєстрацію

___________________ р/рахунок № ___________________

в __________________ банку в __________________ банку

МФО МФО

Підпис_______________ Підпис________________

Печатка Печатка