У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент



Інше - Договір
2



Договір

на здійснення кредитно-розрахункового обслуговування

м. Київ ''__''________ 19__ р.

______________________________________________________________________________ ,

що називається у подальшому Клієнт, в особі ________________________, що діє на підставі ______________________________з однієї сторони, і ___________________________________, що називається у подальшому Банк, в особі ___________________________________________, що діє на підставі ____________________ , з іншої сторони, уклали цей договір про наведене нижче.

1. Предмет договору

1.1. Клієнт зобов'язується зберігати свої грошові кошти на __________рахунку, відкритому для нього Банком, а Банк зобов'язується безвідплатно здійснювати кредитно-розрахун-кове обслуговування Клієнта.

2. Обов'язки сторін

2.1. Клієнт зобов'язується:

у 10-денний термін з дня підписання цього договору закрити свої розрахункові рахунки в інших банках країни і перераху-вати залишки грошових коштів на рахунок, відкритий для нього Банком; після закінчення ______ місяців з дня підписання цього договору зберігати на рахунку у Банку залишок грошових коштів не менше 50 тис. крб., у випадку зменшення залишку грошових коштів після закінчення згаданого вище терміну нижче від 50 тис. крб. Банк має право встановити платню за здійснення розрахункового обслуговування розміром ____________тис. крб. залежно від обсягу розрахункових операцій на рік; платня з Клієнта стягається у тому випадку, якщо кількість днів у календарному році після закінчення місячного терміну, у які залишок на рахунку Клієнта скла-дає менш від ______________. тис. крб., дорівнювала або перевищувала ЗО; платня у цьому випадку стягається безак-центним списанням суми, встановленої договором, з рахунку Клієнта; надавати до Банку належним способом посвідчені копії до-кументів, що підтверджують здавання Клієнтом певних гро-шових коштів до банківської установи; дотримувати нормативних актів національного Банку України і Банку, що регулюють порядок здійснення розрахун-кових і кредитних операцій. 2.2. Банк зобов'язується: здійснювати розрахункове обслуговування Клієнта згідно з діючими правилами; видавати готівку у розмірах, потрібних Клієнтові, на госпо-дарські витрати і оплату праці співробітників Клієнта, з ура-хуванням можливостей Банку і даних про здавання Клієнтом готівки; надавати Клієнтові інформацію про конкретні напрями діяльності, проекти і розробки, надані Банкові іншими Клієнтами; на договірній основі організовувати і провадити рекламу діяльності Клієнта; у разі потреби на вимогу Клієнта Банк може пріоритетним порядком надати Клієнтові платіжний кредит для оплати не-відкладних потреб з максимальним процентом за викорис-тання кредитів, установлених за угодою сторін.

3. Термін договору, порядок його зміни і розірвання

3.1. Цей договір вступає в силу з моменту його підписання і Діє протягом невизначеного терміну.

3.2. Зміни і доповнення цього договору виконуються за уго-дою сторін.

3.3. Кожна з сторін має право розірвати договір, попередив-ши про це сторону за три місяці, у випадку порушення іншою стороною її зобов'язань за цим договором.

3.4. У двотижневий термін після розірвання договору Банк зобов'язується перерахувати залишок коштів, що знаходяться на рахунку Клієнта, на розрахунковий рахунок, попередньо повідомлений Клієнтом.

4. Інші умови

4.1. Усі суперечки з цього договору розв'язуються в установ-леному законом порядку.

4.2. В усьому іншому, що прямо не передбачено цим дого-вором, сторони керуються діючим законодавством.

5. Юридичні адреси сторін

5.1. Клієнт ______________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________

5.2. Банк _______________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________