У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





ЗРАЗКОВИЙ ДОГОВІР

на створення (передання) науково-технічної продукції

м. Київ " ” ________ 19__ р.

___________________________________________________________________________

(назва об'єднання, організації, підприємства)

назване у подальшому виконавець, в особі _________________________________

(посада, прізвище, ім'я, по батькові)

що діє на підставі _______________________________________ з однієї сторони, і ______________________________________

(назва об'єднання, організації, підприємства) ________________, назване у подальшому замовник, в особі_______________________________________________________________

(посада, прізвище, ім'я, по батькові)

що діє на підставі _______________________________________ з другої сторони, уклали цей договір про подане нижче.

І. Предмет договору

1.1. Замовник доручає (приймає), а виконавець бере на себе (передає) ________________________________________________________________________________

(назва науково-технічної продукції)

1.2. Наукові, технічні, економічні і інші вимоги до науково-технічної продукції, що є предметом договору _____________________________________________________________________ (зміст вимог або назва, номер, дата документа, у якому вони відображені)

1.3. Термін здавання робіт за договором _______19__ р.

1.4. Зміст і терміни виконання основних етапів визначають-ся календарним планом, що є невід'ємною частиною цього договору.

1.5. Приймання і оцінка науково-технічної продукції здійс-нюється згідно з вимогами технічного завдання або іншого документа на проведення робіт.

_______________________________________________________________________________

(назва, номер, число, місяць, рік затвердження)

_______________________________________________________________________________

від ________ 19__ р. № _________ ,що є частиною договору.

1.6. Використання науково-технічної продукції здійсню-ється замовником на _________________________________________________________________________________

(зазначити підприємство, організацію) шляхом _________________________________________________________________________________

(зазначити, яким способом, коли буде використана науково-технічна продукція - освоєння

_______________________________________________________________________________ серійного випуску, застосування як засоби праці і т. ін.)

2. Вартість робіт і порядок розрахунків

2.1. За виконану науково-технічну продукцію згідно з цим договором замовник перераховує виконавцеві у відповідності до протоколу про договірну ціну ___________________________крб.

(сума літерами)

2.2. Оплата виконується __________________________________________________________ (одноразово за закінчену роботу, поетапно з авансовим платежем, на основі інших принципів

_________________________________________________

згідно з домовленістю замовника і виконавця)

2.3. Рахунки виконавця оплачуються замовником в уста-новленому порядку.

3. Порядок здавання і приймання робіт

3.1. Перелік наукової, технічної і іншої документації, що підлягає оформленню і здаванню виконавцем замовникові на окремих етапах виконання і по закінченні договору, порядок проведення приймальних випробувань дослідних зразків (партій) нової техніки, що виготовляються згідно з договором, визначено _______________________________________

(назва документа)

від _________________ № ________, що є частиною договору.

(число, місяць, рік)

3.2. Передання оформленої в установленому порядку доку-ментації по окремих етапах договору здійснюється супроводжу вальними документами виконавця.

3.3. При завершенні робіт виконавець надає замовникові акт здавання-прийняття науково-технічної продукції з додат-ком до нього:

комплекту наукової, технічної і іншої документації, перед-баченої технічним завданням і умовами договору;

ПРОТОКОЛУ комісії з прийняття дослідних (партій) нової техніки, виготовлених за договором*;

копії протоколу науково-технічної ради виконавця з вис-новком про відповідність виконаної роботи технічному зав-данню (або іншому документові) на її проведення _________________________________________________________________________________

(назва, число, місяць і рік затвердження)

3.4.* Замовник зобов'язаний у термін до _______________

(число, місяць, рік)

затвердити і повідомити виконавцеві склад комісії з прове-дення приймальних випробувань дослідних зразків, виготов-лених згідно з планом робіт за договором.

3.5.* Виконавець зобов'язаний у термін __________________ повідомити замовника про

(число, місяць, рік)

готовність виготовлених зразків до проведення приймальних випробувань (розглядові результатів закінченої науково-дослідної роботи науково-технічною радою).

3.6. Замовник протягом ________ днів з дня отримання акту здавання-прийняття робіт і звітних документів, зазначених у п.З.З цього договору, зобов'язаний надіслати виконавцеві під-писаний акт здавання-прийняття науково-технічної продук-ції або мотивовану відмову від прийняття робіт.

3.7. У випадку мотивованої відмови замовника сторонами складається двосторонній акт з переліком необхідних доробок, термінів їх виконання.

3.8. У випадку дотермінового виконання робіт замовник вправі дотерміново прийняти і оплатити роботи за договірною ціною.

3.9. При скороченні термінів виконання робіт, поліпшенні техніко-економічних параметрів розробки, підвищенні екс-портних можливостей замовника від впровадження роботи, за проведення виконавцем варіантних досліджень, екс-периментів і робіт по дизайну з метою задоволення спеціальних вимог установлюється доплата до договірної ціни розміром _____________________________________________

(сума літерами)

3.10. Якщо у процесі виконання роботи з'ясовується неми-нучість отримання негативного результату або недоцільність подальшого проведення роботи, виконавець зобов'язаний припинити її, довівши це до відома замовника у ______ денний термін після припинення роботи.

У цьому випадку сторони зобов'язані у ________ денний термін розглянути питання про доцільність і напрями продов-ження робіт.

4. Відповідальність сторін

4.1. За невиконання або неналежне виконання зобов'язань за цим договором виконавець і замовник несуть майнову від-повідальність у відповідності до діючого законодавства.

4.2. Додаткові, не встановлені законодавством санкції за невиконання або неналежне виконання зобов'язань.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

5. Інші умови

5.1. Умови дотримання прав сторін на створювану (що пере-дається) науково-технічну продукцію

5.2. Інші умови на розсуд сторін.

6. Термін дії договору і юридичні адреси сторін.

6.1. Термін дії договору початок ________ 19__ р. закінчення ________ 19__ р.

6.2. Адреси і розрахункові рахунки сторін виконавця (поштовий і телеграфний індекс і адреса виконавця і банку)

(звіт)

замовника __________________________________________ (поштовий, телеграфний індекс,

адреса замовника і банку )

(звіт)

6.3. До цього договору додається:

Виконавець Замовник

Печатка Печатка