У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент



Інше - КОНТРАКТ
13



КОНТРАКТ

з начальником

________________________

(зазначити назву відділу)

місто __________ ''__'' ________ 199__ р.

Директор_________________________________________________________________________

(зазначити назву підприємства,

_________________________________________________________________________________

зазначити прізвище, ім'я й по батькові директора)

який називається далі "Директор" і діє на підставі Статуту Підприємства, з однієї сторони, і начальник ________________________________________________________________________

(зазначити назву відділу)

Підприємства ___________________________________________________________________

(зазначити прізвище, ім'я й по батькові) який називається далі "Начальник відділу", з другої сторони, уклали цей контракт про наведене нижче:

І. Загальні положення

1.1. За цим контрактом Начальник відділу зобов'язується особистими діями і силами формованого ним відділу здійснювати ______________________________________________

(зазначити вид, напрям діяльності відділу)

а Директор зобов'язується створювати необхідні умови для роботи начальника відділу, виплачувати йому грошову вина-городу і надавати соціально-побутових благ.

1.2. Цей контракт є трудовим договором. На підставі контракту виникають трудові стосунки між На-чальником відділу і Підприємством, які з боку останнього реалізуються Директором, дирекцією (адміністрацією) Під-приємства, а у необхідних випадках також іншими працівни-ками Підприємства.

Основи законодавства про працю і Кодекс законів про пра-цю поширюються на взаємовідносини сторін за цим контрак-том у частині, що йому не суперечить.

Згадані нормативні акти не застосовуються у випадках, ко-ли вони хоча й суперечать контракту, але сторони у процесі дії останнього за обопільною згодою врегульовують свої взаємо-відносини в інший спосіб.

Терміном "сторони" у контракті позначаються Директор (представлене ним Підприємство) і Начальник відділу.

1.3. Умови контракту поширюють свою дію на працівників відділу у частині, яка визначає їх права й обов'язки стосовно Начальника відділу, Директора і Підприємства.

Начальник відділу забезпечує виконання працівниками відділу згаданих умов шляхом вміщення відповідних поло-жень у контракти (трудові договори) з працівниками.

Контракт обов'язковий для підрозділів і працівників Під-приємства у частині умов, що встановлюють права й обов'язки начальника відділу стосовно підрозділів і працівників, крім випадків, коли згадані умови не відповідають положенням контрактів, укладених Директором з відповідними підрозді-лами (їх керівниками) і працівниками.

1.4. Начальник відділу підпорядковується безпосередньо Директорові (службовій особі, яка виконує його обов'язки).

1.5. Рішення Директора, прийняті у відповідності до його компетенції, обов'язкові для Начальника відділу.

1.6. Директор не має права втручатися до оперативно-роз-порядчої діяльності Начальника відділу.

1.7. Діяльність Начальника відділу має сприяти розвитку Підприємства, підвищенню результатів його господарської і підприємницької діяльності.

1.8. У своїй діяльності Начальник відділу керується законо-давством, іншими нормативними документами, що поширю-ють свою дію на Підприємство.

1.9. Начальник відділу має виконувати свої обов'язки сум-лінно і з таким ступенем старанності, дбайливості і уміння, який виявляють при таких самих обставинах і у такому ж становищі звичайні розсудливі люди.

1.10. Оцінка якості виконання Начальником відділу своїх обов'язків за контрактом здійснюється Директором.

1.11. На період відпустки Начальника відділу або його від-сутності за інших причин обов'язки Начальника відділу вико-нує призначена ним особа, яка у повному обсязі виконує функції, несе обов'язки, користується повноваженнями і правами Начальника відділу, якщо останнім не установлене інше.

1.12.___________________________________________________________________________ (зазначити, при необхідності, інші умови) ________________________________________________________________________________

2. Функції і обов'язки начальника відділу

2.1. Начальник відділу забезпечує організацію і відання ________________________________

_______________________________________________________________________________ (зазначити вид, напрям, ділянку діяльності, за які відповідає начальник відділу, а також, при

_______________________________________________________________________________ необхідності, мету діяльності відділу)

2.2. Начальник відділу виконує такі функції і обов'язки: _________________________________

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

виконання колективного договору (при умові його укладан-ня) зі сторони дирекції Підприємства у частині, що належить до відання Начальника відділу;

виконання інших функцій і обов'язків, що випливають із законодавства, інших нормативних документів, включно Ква-ліфікаційний довідник посад керівників, фахівців і службов-ців.

2.3. Начальник відділу зобов'язується забезпечити прове-дення таких робіт (заходів):

_______________________________________________________________________________

(зазначити роботи, заходи, мету. умови і термін їх проведення і досягнення)

_______________________________________________________________________________

2.4. Начальник відділу відповідає за своєчасне забезпечен-ня відділу нормативними документами і іншими інформацій-ними матеріалами.

При необхідності Начальник відділу користується послуга-ми відповідних підрозділів і служб Підприємства (бібліотеки, юридичної, економічної служб і т.ін.) на умовах і у порядку,

передбаченими документами Підприємства і контрактами, укладеними Директором з відповідними службами і службо-вими особами.

2.5. Начальник відділу зобов'язується дотримувати сам і забезпечувати дотримання працівниками відділу конфіден-ційності: _______________________________________________

_______________________________________________________________________________

інших відомостей, що складають комерційну таємницю Підприємства.

2.6. Начальник відділу допускає контрольно-ревізійні ор-гани і державну податкову інспекцію до перевірки документів і матеріалів, що становлять його відання лише з дозволу Ди-ректора.

Обсяг відомостей, документів і матеріалів, які подаються згаданим органам, визначається Начальником відділу за по-годженням з Директором.

Довідки, документи Підприємства і копії з них не можуть бути передані перевіряючим органам у володіння (тобто без повернення Підприємству) або вилучені ними без дозволу Директора, якщо інший порядок передання документів не бу-де установлений Директором.

Підготовлені перевіряючими органами акти, звіти, довідки, інші документи, а також заперечення по них не можуть бути підписаними Начальником відділу без консультації з Дирек-тором.

Директор не може встановити інший порядок надання ін-формації перевіряючим органам і взаємовідносин з ними у ході перевірок.

2.7. Директор не має права вимагати від Начальника відділу виконання обов'язків (робіт), не обумовлених цим контрак-том і документами, обов'язковими для Підприємства і На-чальника відділу.

Додаткові обов'язки Начальника відділу (понад передба-чених контрактом) можуть бути установлені за погодженням сторін.

Додаткові обов'язки і умови їх виконання, а також пов'я-зані з ними зміни умов цього контракту оформлюються додат-ковою угодою.

2.8. Директор має право:

установити положення, що уточнюють, деталізують функції й обов'язки Начальника відділу, передбачені законодавством і цим контрактом; встановлювати обов'язки Начальника відділу хоча пря-мо й не передбачені законодавством і цим контрактом, але які випливають з них або відповідають загальній меті діяльності Начальника відділу; установлювати обов'язки Начальника відділу стосовно інших підрозділів, служб, посадових осіб, працівників Підприємства з метою забезпечення координації і по-годження між підрозділами, службами, службовими особами і працівниками.

Згадані обов'язки і положення можуть установлюватися нормативними і іншими


Сторінки: 1 2 3 4 5