У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент



Інше - НАКАЗ
1



Назва підприємства

НАКАЗ

02.01.91 № м. Київ

Про перехід діловодства заводу на українську мову

Згідно з Законом України "Про мови" діловодство на під-приємстві буде переходити на українську мову. У зв'язку з цим

НАКАЗУЮ:

1. Усю систему документації на заводі з 02.01.92 вести дер-жавною мовою.

2. 3аст.директора _______________ , завідувачеві канце-лярією ________________ начальникові відділу стандартиза-ції __________________ , організувати проведення занять із документознавства українською мовою з працівниками, що зайняті підготовкою і оформленням документів, а також із управлінським персоналом у термін до 08.11.91.

3. Заст. директора ________________ , зав. канцелярією _____________забезпечити розробку бланків організаційно-розпорядчих та інформаційних документів у термін до 15.09.91 і подати до друкарні заводу. Бланки документів погодити з відділом стандартизації.

4. Начальникові друкарні _________________ друкування бланків організаційно-розпорядчих доку ментів (наказів, роз-поряджень, листів, актів, службових записок, протоколів то-що) виконувати лише за наявності макетів, що складені українською мовою.

5. 3аст.директора з науки ________________ забезпечити переклад розроблених попередньо інструкцій, положень і ін-ших нормативних документів українською мовою у термін до І червня 1991 р.

6. Контроль за виконанням цього наказу доручити заст. директора ____________

Директор заводу (підпис) (Розшифрування підпису)