У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Брокерські послуги банк.установ

Брокерські послуги на ринку цінних паперів.
Купівля-продаж цінних паперів за дорученням клієнта.
Банк надає фізичним особам брокерські послуги щодо купівлі-продажу цінних паперів. За дорученням клієнтів Банк купує і продає будь-які цінні папери, що обертаються на фондовому ринку України – акції, облігації, векселі, інвестиційні сертифікати та ін.
Банк має брокерські контори на Українській міжбанківській валютній біржі та Українській фондовій біржі, а також є учасником Першої фондової торгової системи (ПФТС). Завдяки цьому Банк має можливість за дорученням клієнтів під час торгової сесії фондової біржі або ПФТС купувати та продавати цінні папери, що обертаються на організованому ринку. Спеціалісти Банку гарантують своєчасне та якісне виконання замовлення клієнта.

Скупка акцій в інтересах клієнта Банк має можливість здійснити купівлю акцій в інтересах клієнта, використовуючи для цього свою мережу філій та відділень. Скупка акцій включає весь спектр послуг, пов’язаних з купівлею акцій: пошук потенційних продавців, укладання договорів купівлі-продажу акцій, грошові розрахунки за акції, в тому числі і з фізичними особами, перереєстрація прав власності на акції через систему реєстраторів та зберігачів цінних паперів, за необхідності – знерухомлення акцій.

Купівля акцій на приватизаційних аукціонах за дорученням клієнтів Банк від імені клієнта приймає участь в аукціонах з продажу акцій підприємств, що приватизуються. Спеціалісти Банку надають оперативну консультацію про конкурентне становище відносно акцій, що реалізуються, та забезпечують максимально сприятливі умови для купівлі акцій за справедливою ціною.

Послуги зберігача цінних паперів.
Відкриття рахунків у цінних паперах та обслуговування операцій за ними.
 Банк надає клієнтам повний спектр послуг зберігача цінних паперів:
- знерухомлення цінних паперів;
- переведення знерухомлених цінних паперів в документарну форму;
- переказ та зарахування цінних паперів з/на рахунку/ок у цінних паперах;
- операції щодо обмеження в обігу (блокування) цінних паперів;
- врегулювання угод з цінними паперами за принципом "поставка проти оплати" та кліринг;
- операції емітента щодо переведення випуску цінних паперів у бездокументарну форму (дематеріалізація випуску цінних паперів)