У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент



Твір - Протокол
2



Протокол

Протокол

Протокол № 1 Загальних зборів учнів загальноосвітньої школи № 2

05.09.2010 м. Карлівка Полтавської області

Голова — Прядченко В. І. Секретар — Удовенко Т. П.

Присутні: директор школи Коростильов П. П., заступник директора Мотовенко А. І, заступник директора з виховної роботи Палажченко О. М., учні 9-11 класів загальноосвітньої школи № 2 — - 81 чол. (список додається).

Порядок денний:

1. Обговорення внесення нових правил у режим роботи школи.

2. Заходи щодо впорядкування території школи та спортивного майданчика.

3. Різне.

І. Слухали:

1. Виступ директора школа Коростильова П. П., який розповів про внесення нових правил у режим роботи школи, оскільки набагато збільшилася кількість учнів через уведення в дію нового житлового масиву поруч зі школою.

2. Представника учнівського самоврядування школи — учня 11 класу Білана Миколу, який повідомив про те, що представники учнівського самоврядування представили для обговорення новий режим роботи школи у всіх класах. Учні обговорили ці правила та запропонували щодо них деякі зміни, які були надані адміністрації школи та враховані нею.

Виступили:

Учениця 10 класу Толочко Інна, яка висловила стурбованість з приводу того, що учням молодшої школи складно буде організувати роботу роздягальні, тому ініціативна група старшокласників допоможе малюкам у роздягальні до початку уроків.

Ухвалили:

1. Схвалити запропоновані зміни в режимі роботи школи.

2. Підтримати ініціативну групу старшокласників щодо шефства над учнями молодшої школи.

II. Слухали:

Заступника директора з виховної роботи Палажченко О. М., яка запропонувала учням старшої школи впорядкувати територію довкола школи та на спортивних майданчиках.

Ухвалили:

Учнівській раді школи розробити графік участі старшокласників у впорядкуванні шкільної території та розпочати роботу з 8 вересня 2010 року.

III. Слухали:

Інформацію про проведення виховних заходів у школі впродовж І семестру, яку представили заступник директора з виховної роботи Палажченко О. М. та голова учнівської ради школи Максимчук Тетяна.

Ухвалили:

Проведення оголошених виховних заходів схвалити та сприяти їх виконанню.

Додатки:

список учасників зборів на 2 с. в 1 пр.;

Голова Прядченко В. І.

(підпис)

Секретар Удовенко Т. П.

(підпис)