У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Короткий переказ твору Незвичайна історія що трапилася з патроном для феєрверка (Оскар Уайльд)

Короткий переказ твору Незвичайна історія що трапилася з патроном для феєрверка (Оскар Уайльд)

Всі готувалися до весілля принца і принцеси-красуні, яку привезли з далекої Росії. Придворний Інженер в дальньому кінці саду готував все до феєрверку (російська красуня ніколи не бачила феєрверків). Петарда, Римська Свіча і Вогняна Карусель обговорювали світ. Карусель, в молодості закохана в ялинкову скриньку, вважала, що любов померла, Петарда бачила світ прекрасним, а Римська Свічка вважала його занадто великим.

Різким кашлем на себе звернув увагу Патрон, прив'язаний до довгої палиці. У його довгу і дуже самолюбні мова ніхто не можу вставити і слова: він вважав себе вище за всіх (принцу пощастило, що весілля призначили на день запуску Патрона), інших називав грубіянами. На всі вмовляння залишитися сухим, бо це головне для їхнього брата, Патрон відповідав, що вибирає ридати. Звичайно, коли всі заряди злетіли до неба, викликавши сміх принцеси, відвологлі Патрон мовчав, і на наступний день двірники викинули його в канаву.

Патрон вирішив, чо його відправили на води для поправки здоров'я, справедливість, місцева громада - жаба - йому не сподобалося, адже вона говорила тільки про себе. Не дивлячись на те, що співрозмовниця вже спливла, Патрон виклав весь свій розповідь про те, як у честь нього організували весілля принца і принцеси. Бабка й Качка теж необдумано швидко покинули його, втративши можливість порозумнішати.

Хлопчаки, які збирали хмиз, кинули брудний жердина у вогонь, щоб зігріти воду в казанку. Патрон вибухнув, але хлопчики навіть не прокинулися. Бита впала на спину Гуска, яка пустилася навтьоки, а Патрон згас, встигнувши сказати: «... знав, що зроблю фурор».