У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент



Реферат - Манікюр
7



Реферат на тему:

Манікюр

Гарний манікюр — невід’ємна частина привабливості ніжних жіночих рук. Проте через напружений робочий графік не кожна має час і бажання привести свої нігті до ладу. На щастя, існують косметичні салони, де за певну платню вам з радістю допоможуть.

Ці ж заклади пропонують широкий спектр послуг і для представників сильної статі. Серед чоловіків є навіть постійні відвідувачі, котрі приходять щотижня, а серед загальної кількості клієнтів їх налічується аж 30 відсотків.

Існує декілька видів манікюру. Серед них класичний, безконтактний та SPA-манікюр. —

При безконтактному кутикулу розм’якшують спеціальною рідиною, а тоді кюреткою знімають мертву шкіру, а жива залишається, при цьому кутикулу не обрізають. — Для SPA-манікюру використовують різноманітні масла, креми та скраби з екстрактами водоростей, які наносять аж по лікоть, після чого руки загортають рушником.

Звичайний класичний манікюр без покриття лаком обійдеться від восьми до дванадцяти гривень. Безконтактний у середньому коштує 10, а SPA-манікюр — 16-30 гривень.

Щодо декоративного покриття, то на нігтях можна створити малюнок на будь-який смак. Вартість такого задоволення від 10 гривень.

Не варто впадати у відчай, якщо не вдається відростити красиві довгі нігті. За 155-220 гривень вам наростять такі, що від справжніх не відрізниш.—

Нігті нарощують гелеві й акрилові. На нарощених красуватимуться квіточки, пейзажі, рибки тощо. Акриловий, тобто об’ємний, дизайн обійдеться від 200 гривень. Нарощені нігті трішки міцніші, ніж справжні, окрім того, за десять гривень ніготь реставрують, а за 20-22 замінять повністю. Зняти нарощені нігті коштує 20 гривень. Якщо ж вам пощастило з власними довгими нігтями, то за 70 гривень їх можна покрити гелем для міцності.

Влітку особливо важливо слідкувати за ніжками, адже у відкритому взутті вони завжди на видноті.

Є декілька видів педикюру:—

Педикюр буває класичний, SPA-педикюр та апаратний. Щодо останнього, то за допомогою спеціального апарату лікують врослі нігті та тріщини на п’ятках. Ця процедура коштує 80 гривень.

Ціна класичного педикюру 10-25 гривень, SPA-педикюру — 40.

У кожному престижному салоні майстер манікюру повинен дезинфікувати прибори у присутності клієнта. —

При використанні нестерильних приборів є небезпека заразитися гепатитом B і C. Це захворювання протікає дуже тяжко і може перейти в хронічну форму. Гепатит B проявляється як жовтуха, слабкість організму, це може закінчитися комою і навіть смертю. Гепатит C має приховану форму, інкубаційний період триває до восьми місяців, тому його переважно виявляють при медогляді, коли здають кров. Були випадки, коли до лікарень зверталися люди з цією хворобою, які робили манікюр, проте важко сказати напевне, чи саме в салоні вони заразилися. Ми б радили користуватися лише індивідуальними приборами, а в подібних закладах уважно стежити за стерилізацією.

Манікюр

Процедура манікюру відома з древніх часів. Чоловіки завжди надзвичайно цінували жінок з доглянутими гладкими руками. Але й для чоловіків зовнішній вигляд рук і нігтів важливий. Адже наші руки є свого роду візитною карткою. Гарний вид Ваших рук і нігтів залежить від вмілого і систематичного відходу за ними.

Правильно зроблений манікюр допоможе оточуючим оцінити природну красу Ваших рук і м'яку бархатистість Вашої шкіри.

1. Класичний обрізний манікюр

Класичний манікюр на всі випадки життя. Містить у собі безліч процедур: нігті підпилюються, на шкіру навколо нігтя наноситься рідина або крем для розм'якшення кутикул. Руки розпарюються в теплій ванночці, після чого кутикули віддаляються щипчиками або ножичками. По закінченню манікюру робиться масаж з використанням олії і кремів. Масаж забезпечує харчування шкіри, роблячи її м'яка й еластичної, знімає утома, підвищує тонус, поліпшує кровообіг. Шкіра рук стає красивою і свіжою. Широка палітра лаків гарантує вибір найбільш підходящого Вам по кольорі і властивості складу.

2. Європейський, необрізаний манікюр.

Найкомфортніший і найбезпечніший вид манікюру. За допомогою палички з апельсинового дерева і спеціального засобу, що наноситься на кутикулу, віддаляються ороговілі частки навколо новоросійського ложа (огрубілі ділянки шкіри в крайніх випадках віддаляються щипчиками). По закінченню манікюру шкіра навколо нігтя змазується спеціальною олією: вона розм'якшує шкіру, робить її еластичною, усуває появу задирок. Даний вид манікюру дозволяє нігтям виглядати більш природно, у той же час забезпечує їм належний догляд.

3. Апаратний манікюр

М'який і безпечний лікувальний догляд за нігтями за допомогою спеціальної машинки. Виключає можливість травм, абсолютно гігієнічний.

4. Spa-манікюр

Вам пропонується високоефективні процедури догляду за руками, що дозволить зберігати руки в ідеальному стані і запобігати виникненню різних інфекційних і грибкових захворювань. Надзвичайно приємна, розслаблююча процедура містить у собі глибоке очищення рук, живильні маски для шкіри і нігтів, видалення кутикул за допомогою спеціального складу, пілінг і масаж рук. Spa-манікюр очищає і тонізує шкіру, додає їй свіжий приємний аромат, сприяє природному і здоровому ростові нігтів. Даний вид манікюру виконується за допомогою натуральних засобів.

5. Нарощування нігтів

Довгі, красивої форми нігтів – мрія кожної жінки. Існують різні способи нарощування нігтів: за допомогою акрилу, гелю, силікону, шовку. Система нарощування нігтів створює ефект красивих, міцних, здорових нігтів. У нашому салоні нарощування нігтів виробляється по сучасної гелевій технології Ibd, що додає нігтям яскравий блиск і красива форма, а акрилове покриття Ez Flowy гарантує абсолютно натуральний вид штучних нігтів навіть без покриття їх лаком.

6. Дизайн нігтів

Нейл-дизайн (Nail-design) – особливий напрямок манікюру, свого роду мистецтво. Майстерно виконаний витончений малюнок на Ваших власних або нарощених нігтях з додаванням страз, перлів, металу, блискіток, наклейок допоможе Вам яскравіше виразити свою індивідуальність, підкреслити неповторність Вашого вигляду.

7. Чоловічий манікюр

Для представників сильної половини


Сторінки: 1 2