У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Курсовий проект

Декоративна Косметика та грим Технологія перукарських робіт Перукарське мистецтво та декоративна косметика

Вступ

1. Завдання підприємств побуту в умовах ринкової економіки.

2. Форми власності

3. Особа підприємця.

4. Конкурентноздатність перукарень

До підприємств побутового обслуговування відносяться: майстерні по ремонту взуття, перукарні, ательє, майстерні по ремонту побутової техніки. Такі підприємства відносять до невиробничої сфери, бо вони не виробляють продукція, а просто надають послуги населенню. Керівник підприємства служби побуту, застосовуючи методи зміцнення твідової дисципліни, зобов’язаний передбачити виховні наслідки ухвалених рішень.

2. власність – категорія економічна, яка є проявом суспільних відносин в аспекті привласнення матеріальних благ. Власність в Україні виступає в таких формах: приватна, колективна, державна, орендна. Всі форми власності є рівноправними. Приватна власність – керує підприємством одна особа або колектив – група людей. Завдання такого підприємства надавати послуги, підраховувати на оплату податків, комунальних послуг, заробітну плату а також купівлю необхідних матеріалів і інше. Колективна – це майно що належить певному колективу. Суб’єктом права колективної власності є трудові колективи державних підприємств, колективи державних підприємств, колективи орендарі. Державна – підпорядковані керівництву, адміністрації. Що керується плановим веденням господарства. Орендна – підприємство взяте в оренду колективом або однією людиною. Доходи від виробництва йдуть на господарський рахунок і оплату за оренду.

Підприємцеві необхідно заключити договір з СЕС, з податковою адміністрацією, обладнати приміщення. Скласти статус малого підприємства у якому відображена форма діяльності підприємства, затверджені державною адміністрацією. Дуже важливим є підбір професійних майстрів з якими потрібно заключити договір. Потрібно оцінити всі розходи, додати прибуток, який видумаєте отримати і тоді вам стане зрозуміло скільки грошей повинне заробляти ваше підприємство. Взяття грошей вердикт у банку при наявності статуту. Багатьох власників більше хвилює не розташування приміщення а його репутація, яка безсумнівно є дуже важлива. Їх тому керівники повинні постійно нагадувати своїм співпрацівникам, що він не все знає, не все вміє. Він повинен постійно вдосконалювати себе, навчатись нового, що актуально на сьогоднішній день. Вони повинні дорожити своїм місцем. Бігучий хід роботи, щомісячні звіти, різні оплати.

Керівник підприємства найдений широкими правами щодо організації виробництва та управління трудовим колективом. У той же час ці права вимагають від нього судового дотримання законності по відношення до підлеглих. Керівник має добре знати діюче трудове законодавство.

Конкурентноздатність підприємства залежить від доходів, майстерності працівників їх вміння дотримуватися культури обслуговування. Потрібно добре продумати місце розташування і дизайн вашої перукарні, щоб вона була не подібна на інші. Високий рівень обслуговування і відмінна репутація. І одна з найважливіших задач правильний підбір майстрів. Це забезпечить успіх або провал вашого діла. Треба зробити так, що після спілкування клієнта з майстром цей клієнт хотів прийти до майстра ще раз.

Адміністрація в межах наданих їй прав забезпечує виконання актів трудового законодавства стосовно даної перукарні. Адміністрація у випадках, передбачених законодавством, здійснює свої права за узгодженням із профспілковою організацією там, де вона є.

1.2. Характеристика направлення моди в перукарській справі. Позитивні і негативні сторони цього процесу.

На сьогоднішній день, щоб виглядати стильно і сучасно, можна змінивши зачіску, наприклад, прикрасити голову різноманітними косичками, це сьогодні модно. Популярні косички різних видів плетіння волосся, а також зачіски, які виконані з косичок.

Особливо підходять косички для тих, у кого проблеми з волоссям. Дрейди із власного волосся мають свої недоліки – часто виходять тонкими, і після того як закінчується термін їх носіння, їх потрібно відстригти. Дрейди із штучного волосся, після розплітання дозволяють зберегти власне волосся. Штучне волосся, яке вплетене у власне “хитрим” вузлом, дозволяє спроектувати на голові різної довжини або різного кольору, різного роду плетіння.

Прості косички дуже популярні, оскільки вони довговічні. Вплітання візерунків або просто ліній, які можна закрутити у високі зачіски, зібрати в пучок або залишити розпущеним.

Плетіння “шнурок”, яке складають із двох перекручених між собою прядок. Дуже гарно виглядає, коли прядки контрастних кольорів. Плетіння “джгут” – виглядає дуже шикарно, але його недолік в тому, що “джгут” швидко розплітається.

Також на сьогоднішній день дуже популярно вплітати в косички різного кольору нитки.

Стрижка волосся – найпоширеніша операція, від якості якої залежить зовнішній вигляд зачіски та її довговічність.

Постійний розвиток моди, поступово призвів до змін, як форми стрижок так і решти їх елементів. Стрижки бувають: симетричні, асиметричні і комбіновані за методом виконання.

На сьогоднішній день, стрижки волосся виконують в основному за допомогою бритви, ножиць та машинки.

Також існує три сучасних зрізи: цілеспрямоване врізання кінцями ножиць, зубці ???? ковзаючий зріз.

Кожна мода диктує свою форму, довжину. Головне в тому, щоб виконана стрижка прикрашала людину. Тобто приховувала всі недоліки зовнішності і підкреслювала всі позитивні риси. І обов’язково потрібно барит до уваги всі побажання клієнта. Відносно довжини чілки, об’єму, форми лицевих прядок.

В сучасних зачісках цього час3 завжди присутній авангард. Мода в авангардному стилі завжди відображає індивідуальність особистості.

Завжди бути на висоті. Уважно слідкувати і впроваджувати в життя новинки сезону, буває не легко. Але якщо ви хочете виглядати актуально, то потрібно прислуховуватись до запропонованих стилістами нових варіантів зачісок.

Яскравий одяг екстремальні зачіски з неповторними кольоровими ефектами – це і є вільний сучасний стиль.

Один з найкращих перукарів світу, стиліст Сергій Звєрєв, на кожному своєму показі демонструє швидкість і точність виконання тої, чи іншої зачіски або стрижки. Його клієнтами є найвизначніші артисти і актори, які завжди задоволені роботою майстра. Спостерігаючи за роботою Сергія Звєрєва, молоді


Сторінки: 1 2 3 4 5