У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Готель «Надія»

Аналіз санітарно-епідеміологічного стану готелю «Надія»

Готель «Надія»

1. м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності 40.

Тел.: +380(342)53-70-42, 53-70-75

Факс: +380(034)53-70-76

E-mail: www.nadia.utel.net.ua

Кількість номерів – 171

2. Готель «Надія» розташований в центральній частині міста. Поряд – драмтеатр, квітковий ринок, пішохідний центр міста. Позаду готеля розташований парк, що сприятливо впливає на чистоту повітря в зоні готелю. Біля центрального виходу розташовані клумби, які доповнюють озеленення навколо готелю.

Для стоку атмосферних опадів передбачені спеціальні стічні системи (жолоби, стічні труби та ін.)

Двір перед готелем укладений бруківкою і утримується в чистоті.

В безпосередній близькості від готелю немає підприємств, які б забруднювали навколишнє середовище.

В ста метрах перед центральним виходом готелю проходить одна з центральних вулиць міста з досить жвавим дорожньо-транспортним рухом.

3. Готель розміщений в окремій восьмиповерховій оштукатуреній цегляній будівлі.

4. Стіни: в номерах готелю побілені, в фає і ресторанах зроблені з використанням декоративних елементів.

Підлога: в фає і ресторанах викладена плиткою, а в коридорах на поверхах і в самих номерах паркетна і покрита кавроліном.

Приміщення готелю утримуються в порядку і чистоті.

5. Опалення в готелі центральне, але в номерах люкс є калорифери, на яких можна регулювати температуру їх нагріву. Батареї розташовані у нішах під вікнами.

6. Вентиляція складається з природної (вікна, кватирки) та штучної, яка різниця в залежності від класу номера. В звичайних номерах вона представлена вентиляцією проведеною в стінах, а в номерах люкс вона підсилена кондиціонерами. Штучна вентиляція безшумна.

7. Природне освітлення в номерах готелю представлене великими вікнами, які утримуються в чистоті. Ступінь затінення вікон сусідніми будинками мінімальне завдяки вигідному розташуванню готелю. Інсоляційний режим максимальний. Особливо природно освітленим приміщенням готелю є ресторан «Надія» адже там частина даху зроблена з скла.

8. Штучне освітлення в номерах представлене лампами розжарювання в світильниках, які розташовані на стінах по периметру кімнати. Таких бра є чотири в одній кімнаті. Система освітлення місцева. Освітленість робочого місця задовільна. В ванній кімнаті і туалеті освітлення представлене лампами розжарювання. В номерах люкс в ванних кімнатах лампи розжарювання комбінуються з люмінесцентними лампами.

9. Водопостачання центральне, але є резервуар для накопичення води. В більшості номерів встановлені бойлери для нагрівання води з об’ємом пропорційним до місткості номеру.

10. В готелі є каналізація. Більшість номерів зі всіма зручностями.

11. Підсобні приміщення є на всіх поверхах. Вони призначені для зберігання різноманітного обладнання персоналу готелю.

ВИСНОВОК ЩОДО САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОГО СТАНУ ГОТЕЛЮ.

Вивчивши і проаналізувавши усі вище перелічені пункти можна зробити висновок, що санітарно-гігієнічний стан готелю в межах норми.