У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





1.1 Основні відомості

Краще в системі вищого класу

Використання новаторських програмних технологій

WINCC грунтується на новітніх розробках і методах в області

програмного забезпечення. Тісна співпраця з Microsoft гарантує, що користувач спокійно може чекати нововведень і в майбутньому.

Вбудовані всі функції могутньої системи візуалізації

Вже базова система WINCC надає всі компоненти і функції, які необхідні для вирішення також і складних завдань візуалізації.

Редактори для створення зображень, сценаріїв, аварійних повідомлень, графіків, звітів є фіксованою складовою частиною системыWinCC.

Масштабування від простих до складних завдань

WINCC - це модульний і гнучко розширюваний блок автоматизації для простих застосувань в машинобудуванні аж до складних розрахованих на багато користувачів додатків або навіть розподілених систем з декількома серверами в складних промислових системах.

Розширюваність через специфічні для галузей і технологій опції і доповнення

На основі відкритих програмних інтерфейсів вже розроблені різні додаткові пакети WINCC, які покривають багатообразні галузеві і спеціальні технологічні потреби, наприклад, для водного господарства.

Вбудована база даних ODBC / SQL

У WINCC вбудована стандартна база даних Sybase SQL Anywhere, в якій зберігаються всі спіськовиє дані проектування і процесу. Доступ до бази даних WINCC можливий без всяких проблем за допомогою мови структурованих запитів до бази даних SQL або через драйвер ODBC.

Через ці способи доступу WINCC відкриває свої дані, наприклад, іншим програмам і базам даних Windows і повністю вбудовується в концепцію заводу або підприємства.

Високопродуктивні стандартні інтерфейси, наприклад

OLE, ACTIVEX, OPC

Такі стандартні інтерфейси, як DDE і OLE для обміну даними між програмами Windows є такими ж обов'язковими складовими частинами WINCC, як і безпроблемне вбудовування елементів ACTIVEX і функціональних можливостей середовища, що управляють, клієнт-сервер OPC.

Універсальна мова сценаріїв

Сценарії WINCC створюються за допомогою стандартної мови програмування ANSI-C.

Відкритий прикладний програмний інтерфейс API з доступом до функціям і даним WINCC

Всі модулі WINCC забезпечені відкритим інтерфейсом для програмування на мові З (C-API). Завдяки цьому в програму користувача можуть бути вбудовані як функції проектування WINCC, так і виконувані функції.

Просте проектування, підтримуване модулями оперативної допомозі також і в режимі online

У середовищі WYSIWYG у розпорядженні проектувальника разом з простими діалогами, асистентами (майстрами) є також обширні бібліотеки. При пуску в експлуатацію зміни можуть проводитися також online!

Програмне забезпечення для проектування з можливістю перемикання між декількома мовами

Програмне забезпечення WINCC повністю розраховане на багатомовне використання. Наприклад, можна вибирати між німецькою, англійською і французькою мовою або ж між різними азіатськими мовами.

Можливість використання по всьому світу завдяки перемиканню мов в режимі online

Для перемикання мов в режимі online можуть зберігатися тексти на будь-яких мовах, оскільки WINCC спроектований для експлуатації в країнах з різними мовами.

Канали зв'язку з контроллерами всіх відомих виробників

У об'єм постачання WINCC входять всі істотні канали зв'язку для підключення до пристроїв управління SIMATIC S5/ S7/ 505, а також такі канали, як Profibus DP, DDE і OPC. Крім того, є безліч каналів зв'язку, що містяться як опції або доповнення.

Узгодженість з SIMATIC WINAC

Можна з упевненістю сказати, що комбінація ПЛК і системи візуалізації на одному персональному комп'ютері є концепцією майбутнього. WINCC і WINAC утворюють при цьому могутнє, засноване на ПК і повністю вбудоване рішення задач автоматизації фірми Siemens.

Повністю інтегрована автоматизація (Totally Integrated Automation - T.I.A.)

T.I.A. - це інтеграція різних продуктів фірми Siemens, причому WINCC, як вікно в процес, утворює центральний блок T.I.A. T.I.A. означає спільність в проектуванні і програмуванні, зберіганні даних і обміні даними.

Компоненти візуалізації системи контролю і управління SIMATIC PCS 7

SIMATIC PCS 7 - це система контролю і управління процесами в T.I.A. PCS 7 поєднує переваги рішень задач автоматизації, заснованих на використанні контроллерів, для дискретного виробництва з перевагами рішень, заснованих на використанні систем контролю і управління процесами для безперервних виробництв. При цьому PCS 7 використовує стандартні

компоненти SIMATIC для візуалізації процесів, а точніше станції оператора на основі WINCC.

Вбудовування в MES- і ERP-рішеннях

Завдяки стандартним інтерфейсам SIMATIC WINCC стає вбудованою складовою частиною інформаційно-технологічного ландшафту на всьому підприємстві - від автоматизованого виробничого процесу аж до оптимізації процесів на рівні управління

підприємством і до підготовки адміністративних даних для керівництва підприємства (MES = Manufacturing Execution Systems - Виробничі виконуючі системи і ERP = Enterprise Resource Planning - Планування ресурсів в масштабі підприємства).

Підтримка і консультації для будь-яких випадків застосування

Зрозуміло, WINCC включений в контекстну онлайнову систему допомоги. У важких випадках у вашому розпорядженні є, крім того (з понеділка по п'ятницю) цілодобова служба підтримки клієнтів (Customer Support). Регулярне оновлення і розширення бази знань WINCC пропонує вам служба WinCC/Comprehensive Support [Підтримка WINCC і всестороння підтримка]. І останнє по порядку, але не по важливості: ви можете розраховувати на професійне підстраховування і консультації через Центр компетентності WINCC (WINCC Competence Center) і WINCC Professionals.

1.2 Успіх у використанні

WINCC - це відкрита система візуалізації процесів, яка знаходить застосування майже у всіх галузях. WINCC складається з модулів, може гнучко розширюватися і робить можливими як прості однокористувацькі застосування в машинобудуванні, так і складні розраховані на багато користувачів рішення і навіть розподілені системи з декількома серверами і мультиклиентами в складних промислових системах WINCC підтримує різноманіття способів проектування і при цьому відкритий так, що ніщо не перешкоджає індивідуальній розробці проектів і зображень. Завдяки цьому проекти і зображення, які можуть бути розроблені на основі WINCC, дуже різноманітні і можуть бути використані для безпосереднього зображення машин шляхом візуалізації установки і аж до


Сторінки: 1 2 3 4