У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент



Реферат - PowerPoint 2000
16



1

1.Введення

Створюючи PowerPoint 2000, корпорація Microsoft прагнула дати користувачам самі прості інструменти для створення презентацій і їх проведення при особистій зустрічі, в аудиторіях або по Інтернету. Щоб звернутися до слухачів в інших районах країни або миру, ведучому презентації раніше доводилося багато подорожувати. Сьогодні завдяки новим технологіям це стало зайвим. Тепер автори можуть за допомогою легких і недорогих засобів спільно підготувати презентацію і представити її видаленій аудиторії, навіть не покидаючи свого офісу. PowerPoint 2000 сполучає ряд нових функцій, які полегшують роботу і прискорюють соз-даніє презентації, а також можливості підготовки презентацій для Інтернету і прості засоби, що дозволяють проводити презентації для видаленої аудиторії. Автори можуть використовувати добре знайомі інструменти PowerPoint для спільної роботи над презента-циями і їх уявленнями в Інтернеті. При розробці PowerPoint 2000 в центрі уваги знаходилися чотири головні цілі:

Сумісне використання інформації в Інтернеті. Зараз все більше організацій починає працювати в мережевому середовищі, і PowerPoint 2000 дозволяє їм створювати і обмініватися презентаціями за допомогою Інтернету. Користувачі можуть повністю перейти на формат файлів HTML або як і раніше застосовувати той же двійковий формат, що і в PowerPoint 97.

Легкість співпраці в реальному часі. PowerPoint 2000 включає дві технології Microsoft (сервер NetShow і програма організації конференцій NetMeeting), які дають користувачам можливість співробітничати по мережі в реальному часі.

Новий рівень легкості використання. Завдяки таким новим функціям, як режим перегляду з трьома областями, таблиці, автопідгонка тексту і автоформатування при введенні даних, користувач зможе більше зробити, витративши на це менше зусиль.

Підтримка використання в міжнародному середовищі. PowerPoint 2000 спирається на єдиний базовий код для всіх країн світу, так що тепер декілька мовних версій програми можна застосовувати з тією ж легкістю, що і одну. Наприклад, засоби перевірки правописання і інші пов'язані з мовою функції при створенні багатомовних документів ра-ботают так само добре, як в одномовних.

Огляд нових функцій

Нові можливості PowerPoint 2000 є прямим результатом обширних проходжень і аналізу побажань користувачів. Як виявили розробники, в більшості випадків користувачі цього застосування стикаються з необхідністю терміново виконати завдання. Вони працюють з програмою близько шести годин в тиждень, тобто значно менше, чим з багатьма іншими додатками комплекту Office. Коли приходить час го-товіть презентацію, користувачі повинні бути в стані легкого і швидко вивчити продукт і добитися бажаних результатів. PowerPoint 2000 включає ряд нових і вдосконалених функцій, які допомагають новачкам і нерегулярним користувачам дуже швидко приступити до продуктивної ра-боті. Від підтримки формату HTML до обміну файлами по інтрасеті в реальному часі і створення багатомовних презентацій – це застосування пропонує користувачам з будь-яким рівнем підготовки засоби, що дозволяють легко підготувати чудову презентацію.

Сумісне використання інформації в Інтернеті

Завдяки опорі на відкриті стандарти Інтернета PowerPoint 2000 допомагає користувачам успішно організувати сумісне використання інформації і співпрацює в сете-вом середовищі. Сьогодні все більше організацій розгортають інтрасеті, де користувачі можуть публікувати, обмінюватися, співробітничати і управляти своїми презентаціями в рамках робочого веб-сервера-простору. PowerPoint 2000 спрощує перехід до такого вищого рівня інтеграції з інформаційними мережами. Це застосування дозволяє дуже легко створювати і спільно використовувати складні веб-серверу-презентації за допомогою тих же инстру-ментів, які раніше застосовувалися для підготовки презентацій PowerPoint, причому в оглядачі цю інформацію зможе проглянути будь-який користувач, де б він не находився.

…………………………………………………………………………………………………………

2. Докладний опис функцій

Створення і публікація HTML-документів

PowerPoint 2000 пропонує новий стиль роботи, який сполучає базові інструменти підвищення продуктивності з можливостями Інтернету, спрощуючи процес обміну ин-формацією і спільної роботи над проектами. Зараз інтрасеті стають сховищем важливої корпоративної інформації, і користувачі хотіли б знайти на веб-серверах такі ж – якщо не кращі – засоби і функції, що і на звичайних файлових серверах. PowerPoint дозволяє перетворити інтрасеть на двосторонній робочий простір і дати користувачам єдине середовище для співпраці, публікації, сумісного використання і управління документами. При роботі з PowerPoint 2000 опублікувати презентацію в глобальній інформаційній мережі виявляється так само легко, як зберегти її на локальному жорсткому диску. Це допомагає користувачам створювати і передавати колегам найцінніше надбання своєї організації – інформацію.

HTML як “рідний” формат файлів

Щоб досягти нового рівня інтеграції з інформаційними мережами, PowerPoint 2000 забезпечує для формату HTML таку ж підтримку, як для свого власного внутрішнього формату файлів. Це означає, що користувачі можуть вибрати HTML як формату файлів за умовчанням і при цьому як і раніше застосовувати для створення презента-ций всі можливості, до яких вони звикли при роботі з форматом PowerPoint (*.ppt). Найголовніша перевага такої глибокої інтеграції пов'язана з тим, що тепер будь-який користувач в будь-якому місці може за допомогою оглядача дістати повний доступ до всього багатства змісту документів PowerPoint.

Програма дозволяє завантажувати, редагувати і знов зберігати презентації у форматі HTML без якої-небудь втрати даних. Зміст документа і інформація про форматирова-нді зберігається на мові HTML, а додаткові дані для “кругосвітньої подорожі” – на розширюваній мові розмітки XML (Extensible Markup Language). Файли такого формату можна проглядати за допомогою Internet Explorer 4.0 або пізніших версій. При такому перегляді користувач отримує всі елементи презентації – текст, графічні зображення, анімацію, голосовий супровід, звуки і відеокліпи. Голосовий супровід автоматично зберігається у форматі NetShow ASF (Advanced Streaming Format) і передається в потоковому режимі безпосередньо при прогляданні презентації, що дозволяє уникнути тривалих затримок для початкового завантаження файлів.

Збереження можливостей програми у форматі HTML

При


Сторінки: 1 2 3 4 5