У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент



Реферат - Комп'ютер
5



Ст

Комп'ютер - це машина у багатьох відношеннях подібний іншим машинам. Це виконується на електриці. Це містить цілий ряд частин, які працюють разом. Це розробляється, щоб виконати певні завдання.

Поки що ми могли б точно так, як і легко описувати фен, енергетичне тренування, або електричний lawnmower як комп'ютер. Що це таке це робить комп'ютер спеціальним?

Декілька речей. Спершу, комп'ютери швидкі. Не sixty-miles-per-година швидко. Blink-of-an-око швидко. Подумайте про це: "Повільний" комп'ютер може додати одну секунду сотень тисяч чисел. Більш могутні комп'ютери можуть додати мільйони чисел за другий. Фактично, коли комп'ютерні користувачі обговорюють швидкодію комп'ютера, вони часто навіть не використовують слова по-друге. Вони говорять в термінах мікросекунд або наносекунд. Як мало одиниця часу роблять ці умови звертаються? Добре - другий містить мільйон мікросекунд ... або один мільярд наносекунд.

Окрім існування неправдоподібно швидко, комп'ютери також надзвичайно надійні. Середня персона, що використовує олівець і папір, щоб робити арифметику, може робити один або більше помилок через годину. Після декількох годин роботи, персона одержала б стомленим і ймовірно зробила більше помилок. Порівнянням, комп'ютер може робити арифметику швидше і більш точно, і це може продовжувати роботу протягом годин або днів в час. Через тривалий час після будь-якої людини заснув би в його або її конторі, комп'ютер все ще обчислював би уздовж - без стількох як позіхання!

Третя особливість комп'ютерів, які роблять їх унікальними машинами, - це те, що вони можуть одержати, запас, і використовувати інформацію і інструкції, що ви надаєте їх. Що інші машини можуть, ви придумуєте те здатні робити все те? (Обережний, зараз - не включають мікропроцесорів змісту машин!) Може звичний механічний друкарський пристрій, наприклад, пам'ятати завтра лист, який ви набираєте сьогодні? Комп'ютер може - і, у вашій команді, це може відтворити, що такі ж десять разів листа, адресований десять різних людей!

Ст. 17-18

Чоловік і Машини

Натискуйте button1 на стіні і темній ділянці пам'яті повний світла. Розмовляйте в небагато instrument2 і населяйте тисячі миль далеко чутиме вас негайно. Перемкніться на вашому радіо або безлічі W і ви чутимете музику, останні вісті або бачать гру навіть від регіонів remote глобуса.

Люди теперішнього часу переміщають на суші набагато швидше, ніж коні speediest; Могутні двигуни управляють автомобілями, запуск тепловозів навчає від однієї країни до іншої.

Під спортсменами води, перепливіть swifter, ніж speediest fish.3

У повітряному сотня разів польоту людей швидше, ніж Надзвукові площини birds вріжтеся на двічі швидкості sound6. Люди насолоджуються цими досягненнями доходить до розвитку науки і споруд.

Ми живемо у віці машинного устаткування, тобто (тобто) в часі, коли високопродуктивні машини і сучасні пристрої мають місце чоловіків для роботи doinc. В машинах промисловості і агрокультури, грайте самий роль, Вони полегшують працю чоловіка і роблять всю важку роботу в млинах, фабриках, мінах і фермах.

У ряді магазинів в сучасних млинах і автоматичних машинах заводів повністю замініть роботу чоловіків.

У conveyors гірської промисловості і пристроях дистанційного керування робіть працю гірника безпечнішою і легше. Вони допомагають проводити більше руд, обвуглюються, масло і газ.

У тракторах областей і женці combines7 замінюють працю сотень людей і орендарів допомоги, щоб зібрати багатий crops.

Машини допомагають не тільки фабричним робітникам і орендарям в їх продуктивній праці. Вони розлучаються учених і роботи дослідження дослідників також. Вони надають можливість ученим відкрити секрети всесвіту, тобто все яке існує на нашому глобусі, також як і в світовому просторі. Супутники (супутники) оточили землю, космічні кораблі досліджують світовий простір. Mooncars (Lunokhods) здійснюють програми дослідження на Місяці.

Підводні роботи досліджують море bed9 в глибині більше 4,000 вимірники. За допомогою пристроїв дистанційного керування вони змінюють інструменти і піднімають вагу.

Електронні інструменти - радари, лазери і masers зображають найпізніші розвитки устаткування дослідження. Вони є великий допомагає ввійти всі форми наукової роботи.

Великі і швидкі зміни мають місце в науці і споруда. Нові галузі науки з'являються: атомна фізика, кібернетика, радіоастрономія. Великі експериментальні програми дослідження знаходяться в progress10 у всіх країнах. Mankind18 є на eve10 космічних польотів до видалених зоряних світів.

З розвитком науки і споруда, з просуванням прогресивних ідей новий чоловік з'явиться - чоловік те, який використовуватиме його руки менше і менше, але використає його мозки ще і ще.

У цій стадії людства розвитку шукатиме нові шляхи, які приводять до кращого життя, до загального abundance12. АХ народи глобуса виграють свободу і незалежність. Тріумф Причини і Прогресу приверне щастя і універсальний мир до людства.

21-22 В

РОЗУМІННЯ КОМП'ЮТЕРА

Коли ви чуєте комп'ютер слова, яким є перша річ, ви придумуєте? Мала настільна машина, що пастки аж до телевізора? Або можливо ви придумуєте величезний металевий блок з мерехтінням легенів, подібно комп'ютерам, показаним в багатьох фільмах науки-вигадки. Можливо ви придумуєте ігри відео з барвистими графіками, і гучними звуковими ефектами.

Комп'ютери створюють різні зображення в наших деяких хороших думках, деякий не так добре. Коли комп'ютер допомагає нам виконати завдання легше або швидко, ми усміхаємося і говоримо, не "Є вони великий!" Але коли комп'ютер супермаркету посилає нам законопроект за елементом, якого ми не купували, ми groan і скаржаться, що комп'ютери виводять нас з себе. Хороші, декілька речі в житті є всіма хорошими або всіма поганими, комп'ютери, що включаються. Важлива мета цієї книги - допомогти вам зрозуміти точно, яким комп'ютери є, як вони працюють, як вони


Сторінки: 1 2