У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Міністерство освіти і науки України

ДИПЛОМНА РОБОТА

Тема Розробка Інтернет магазину по продажі програмного забезпечення

Зміст

ВСТУП________________________________________________________________________________2

РОЗДІЛ 1 ПОСТАНОВКА ЗАДАЧІ________________________________________________________5

1.1 Конкретні дані для розробки вихідних продуктів_________________________________________5

1.2 Призначення обєкту та методика створення його_________________________________________5

РОЗДІЛ 2 ВИХІДНІ МАТЕРІАЛИ________________________________________________________6

Запуск FrontPage____________________________________________________________________7

Режим переглядв___________________________________________________________________8

Переходи по FrontPage______________________________________________________________8

Мультимедійні ефекти_____________________________________________________________10

РОЗДІЛ 3 ІНСТРУКЦІЯ КОРИСТУВАЧА________________________________________________15

РОЗДІЛ 4 ОХОРОНА ПРАЦІ___________________________________________________________18

4.1 Вимоги до виробниих приміщень, де росташована обчислювальна техніка__________________18

4.2 Вимоги до освітлення_______________________________________________________________18

4.3 Вимоги до рівня шуму та вібрації_____________________________________________________19

4.4 Вимоги до винтиляції, опалення та кондиціонування, мікроклімату________________________20

4.5 Вимоги електробезпеки_____________________________________________________________20

4.6 Вимоги до обладнання______________________________________________________________21

4.7 Вимоги до організації робочого місця користувача ПК___________________________________22

4.8 Вимоги безпеки під час експлуатації ПК_______________________________________________23

4.9 Режим праці та відпочинку__________________________________________________________23

4.0 Вимоги до виробниого персоналу____________________________________________________24

ВИСНОВКИ_________________________________________________________________________25

ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ ТА ДЖЕРЕЛА___________________________________________________26

ДОДАТКИ__________________________________________________________________________27

Зм. | Лист | №документа | Підп. | Дата

Розробив | Бабяк Н.О. |

Проектування і розробка автоматизованого робочого місця | Літ. | Аркуш | Аркушів

Перевірив | Заєць М.Р. | Н | 1 | 28

ВПУ №21

м. Івано-Франківська

Н.контр.

Затвердж.

ВСТУП

Ітак, Інтернет сьогодні являється невідільною частиною нашої повсякденої раельності, як факси так і телефони. Всі від ентузіастів-одинаків до гігантів індустрії, подорожують по Всесвітній Павутині в пошуках інформації, спілкування по електроній пошті. Перший браузер для перегляду HTML-документів був розроблений Тімом Бернерсом-Лі в 1990 році. Ця програма одночасно служила і редактором HTML-документів. Називалась вона – WorldWideWeb, але пізніше була перейменована у Nexus, а назва World Wide Web збереглась за технологією представлення інформації в Інтернеті.

Історія розвитку браузерів почалась в 1993 році, коли появився Mosaic – перший браузер з графічним інтерфейсом, забезпечивший зручність представлення інформації. На його основі потім був створений браузер Netscape Navigator, ставши широко використовуваним та унаслідувавши велику частину функцій Mosaic.

Бурхливий розвиток браузерів автоматично «потягнув» за собою розвиток мови HTML, який почав по всякому розширюватись з метою дати веб-дизайнеру більше можливостей для представлення інформації на сайті. Нові елементи та атрибути тепер стали орієнтуватись на візуальне форматування. Появились і почали активно розвиватись методи, які не входять в мови розмітки: карти посилань, мови Java і JavaScript, усілякі плагіни та інші. На превеликий жаль появилось багато і таких елементів HTML, які підтримуються тільки якимось одним браузером, або по різному працюють у різних браузерах.

Інтернет — це з'єднання багатьох мереж, що забезпечує поширення інформаційних потоків по всій Земній кулі. Інтернет також називають глобальною мережею, яка нараховує понад 20 млн. вузлових комп'ютерів, що обслуговують десятки мільйонів користувачів.

Поява ЕОМ вирішила монополію людини при обробці інформації та вимагає створення засобів для завантаження та вивантаження інформації в машини; при цьому способи її представлення та обробки в машині значно відрізняються від тих, які використовуються мозком людини та іншими, зовнішніми по відношенню до обробляючої частини машини, об'єктами.

Найпоширенішими візуальними редакторами для створення сайтів є: Frontpage і Dreamweaver.  Програма Frontpage компанії Microsoft, на мою думку, є кращою на сьогоднішній день. 80% сайтів в Інтернеті створено за допомогою цього пакету. Не дивлячись на те, що це наймогутніша програма, майже повна схожість її інтерфейсу з поширеним текстовим редактором Word дозволяє освоїти її легко і швидко. Редактор Frontpage містить великий набір шаблонів і майстрів для створення сайтів з різної тематики. Для форматування тексту можна використовувати

ДР.ОКН-36.09.01 ПЗ | Арк.

2

Зм. | Арк. | №документа | Підпис | Дата

всі можливості, передбачені в основному стандарті HTML, а так само застосовувати спеціальні динамічні ефекти і анімацію. Редактор має зручні інструменти для роботи з таблицями, вбудовані засоби для обробки зображень, дозволяє легко розміщувати на сторінках різні мультимедіа-об'єкти: малюнки, відеофільми, анімацію, звукові фрагменти. Тісна інтеграція з пакетом MS Office дозволяє відображати на сторінках документи MS Word, таблиці і графіки MS Excel, динамічно отримувати дані з MS Access, використовувати мову VBA, засоби перевірки орфографії і десятки готових тим для оформлення сторінок сайту. У програмі Frontpage реалізована підтримка сучасних Web-технологий, таких, як каскадні таблиці стилів (CSS), динамічні ефекти (DHTML), фрейми, активні сторінки (ASP), елементи ACTIVEX і Java-апплеты. Якщо Web-сервер підтримує технології Frontpage і Sharepoint, то з'являються додаткові можливості при створенні сторінок - форми пошуку, лічильники відвідуваності, зміст сайту та інші. Програма Frontpage є не тільки редактором Web-сторінок, але і містить засоби управління створення сайту, такі, як схема навігації по сторінках, аналіз сайту за допомогою різних звітів, колективна розробка, настроювання на певні браузери, завантаження  сайту на Web-сервер по протоколах НТТР і FTP. Всі ці можливості дозволяють створювати за допомогою Frontpage повноцінні Web-сайти, такі, наприклад, як електронні магазини або ігрові сайти.
   До недоліків редактора Frontpage можна віднести його переважну орієнтацію на браузер Internet Explorer, тому слід перевіряти роботу створеного сайту в інших браузерах. А також деяку надмірність готового коду HTML. Редактор відстежує зміни в коді сторінок і наполегливо відновлює теги, видалені Web-мастером. З іншого боку, цей недолік можна вважати за продовження достоїнств, що дозволяють працювати з редактором не професіоналові. Деякі компненти FrontPage:

Banner Ad Manager - цей компонент призначений для безперервного показу серії зображень, які будуть мінятися через вказаний вами інтервал часу. Зміна зображень буде відбуватися безперервно, поки ця сторінка відкрита в браузері відвідувача Web-сайта. Comment - призначений для вставки тексту, який буде видимим при роботі у FrontPage, але не при відкритті сторінки в браузері. Date and Time - це дата і час останнього оновлення сторінки.

Hover Button - при використанні цього компонента кнопка у вікні браузера буде міняти свій зовнішній вигляд, коли над


Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7