У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Інститут менеджменту та економіки „Галицька Академія”

ЗМІСТ

ВСТУП.....................................................................................................................................3

1 ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВІП-ПАРТНЕР».........4

1.1 Кількість робочих місць…................................................................................4

1.2 Перелік основних операцій і опис робочого місця.........................................4

1.3 Рівень комп’ютеризації і автоматизації ..........................................................4

2 КОРОТКИЙ ОПИС ПРОГРАМОВАНОГО ПРИСТРОЮ...........................................5

2.1 Опис мікро контролера......................................................................................5

2.2 Підпрограми роботи пристрою........................................................................9

2.3 Дескриптори зв’язку з USB.............................................................................14

3 ТЕХНОЛОГІЯ РОЗРОБКИ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ.............................17

3.1 Способи розробки програм............................................................................17

3.2 Основні технологічні етапи розробки програм............................................20

4 ОХОРОНА ПРАЦІ...........................................................................................................22

4.1 Організація охорони праці на робочому місці.............................................22

ВИСНОВКИ...........................................................................................................................24

ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ НА ДЖЕРЕЛА..............................................................25

ВСТУП

Обчислювальна техніка змінила уклад життя, проникнувши у всі його сфери: економіку, політику, фінанси, ділову активність, відпочинок, навчання, особисте життя.

Інтернет як феномен глобальної загальносвітової комп'ютерної мережі передачі даних, сформувався за 3-5 років. Кожний ПК, під'єднаний до мережі, може працювати з будь-якого куточка земної кулі. Резервування місць в готелях, замовлення квитків для поїздок, покупки у віртуальних магазинах з використанням Інтернет - технологій і електронних платежів. Сьогодні в розвинутих країнах повноцінний бізнес не можливий без мережі, яка перспективний інструмент розвитку комерції. Електронний бізнес, намагаючись полегшити покупцю пошук необхідних товарів у мережі пропонує: персоніфіковані каталоги, контактний пошук і ін. Але унікальні Інтернет компанії - портали замість безпосередньої переадресації клієнта до відповідного сайта продавця намагаються найдовше затримати відвідувача на своїх ресурсах, забираючи на себе процеси реєстрації і навіть самі трансакції. При цьому портали накопичують комерційну інформацію про покупців, починаючи з кольору їх сорочок і закінчуючи номерами їх кредитних карток, яка потенційно може бути перепроданою конкурентам клієнтів по електронній комерції. Серед таких систем найпопулярнішими є системи з використанням пластикових карток, але значні успіхи досягнуті в технології біометричної ідентифікації, яка здійснюється за фізичними характеристиками споживача: райдужній оболонці ока, відбитках пальців, тембру голосу і міміці обличчя, по руху губ і навіть по вазі. Є прогнози, що в недалекому майбутньому кожний ПК буде оснащено одною із форм системи біометричної ідентифікації. А широке впровадження таких систем буде сприяти подальшому розвитку електронного бізнесу через Інтернет.

1 ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВІП-ПАРТНЕР»

1.1 Кількість робочих місць

Товариство з обмеженою відповідальністю «ВІП-партнер» було створено 14 липня 2006 року. Вид діяльності «ВІП-партнера» є надання послуг по автоматизації підприємств та організацій на базі 1С:Бухгалтерії та надання юридичних послуг по створенню бізнесу «під ключ». Поштовхом до цього кроку стали нове бачення сучасного бізнесу, професійні знання та багаторічний досвід роботи засновників у сфері автоматизації і організації бізнесу, політиці, громадській роботі.

Колектив «ВІП-Партнер» складається з трьох відділів, трьох начальників, а також двадцяти робочих місць.

 

1.2 Перелік основних операцій і опис робочого місця

Відповідно до правил затверджених керівництвом підприємства, працівник відділу мікропроцесорних систем, має освоїти програмне забезпечення для програмування мікроконтролерів і створення відповідних принципових схем для коректної роботи і передачі інформації на компютер для подальшої обробки.

1.3 Рівень комп’ютеризації і автоматизації

Комп’ютерний відділ ТзОВ «ВІП-Партнер» забезпечений комп’ютерною технікою необхідною для ведення автоматизованої обробки інформації, а також периферійною технікою, зокрема принтером, сканером, ксероксом. Кожен працівник який веде автоматизовану обробку інформації забезпечений персональним комп’ютером, доступом до принтера та швидкісним Інтернетом.

2 КОРОТКИЙ ОПИС ПРОГРАМОВАНОГО ПРИСТРОЮ

2.1 Опис мікро контролера

PIC18F2550 підтримує повношвидкісний режим передачі даних що забезпечує менший час передачі інформації ніж через порт RS-232.

Приблизно кількість даних не перевищуватиме 1Мегабайта по формулі можна визначити час передачі даних:

Час прийому даних становитиме 15625мс тобто майже 16с що дозволяє отримати потрібну інформацію через малий проміжок часу.

PIC18f2550 підтримує всі інтерфейси передачі даних. Але ми будемо використовувати передачу по перериванню дані будуть передаватись за однаковий проміжок часу і отримуємо підтвердження коректної передачі даних.

Напруга на USB 5В. Периферійні пристрої з малим струмом споживання (до 100 мА) можуть отримувати живлення беспосередньо з шини. Більш потужні пристрої, повинні мати додаткове джерело живлення. Максимальна нагрузка, яка може підключатись до шини USB визначається параметрами Master пристроєм (не більше 500 мА). Живлення PIC контролера буде від USB, при частоті 48МГц живлення PIC становитиме від 4.2В до 5.5В нам цілком вистачає.

Ініціалізація нових пристроїв на шині USB виконується без зупинки основного процесу передачі даних.

Сімейство PIC18FX455/X550 підтримує повношвидкісний і низькошвидкісний режими передачі даних сумісний з послідовним машинним інтерфейсом (SIE), який дозволяє швидкі комунікації з хост контролера з пікконтролером. SIE може зв’язуватись безпосередньо з USB хостом, використовуючи внутрішній приймач, або через зовнішній приймач. Внутрішній на 3.3 В регулятор доступний для живлення внутрішнього приймача.

Деякі спеціальні апаратні особливості були включені для удосконалення характеристик. Буферні дескриптори забезпечують клієнтам вільно програмувати кінцеву точку використовуючи в межах простору оперативну пам’ять USB. Потоковий паралельний порт бів створений для підтримки безперебійної передачі великих об’ємів даних як наприклад ізохорні дані, до буферів зовнішньої пам’яті.

Модуль USB конфігурується і контролюється трьома регістрами. Крім того 19 регістрів використовується щоб контролювати USB транзакції. Такі регістри як:

Регістр контролю USB (UCON)

Регістр конфігурації USB (UCFG)

Регістр статусу USB (USTAT)

Регістр адреси пристрою USB (UADDR)

Регістр номеру фрейму (UFRMH:UFRML)

Регістр кінцевої точки від 0 до 15 включно (UEPn)

Регістр контролю USB

Регістр контролю USB містить біти потрібні для контролю модуля під передачі інформації. Регістр містить біти конфігурації що контолють наступне:

Включення периферійного пристрою USB

Скидання показнчика Пінг-Пон буфера

Контроль призупинки передачі

Блокування передачі пакету

Регістр конфігурації USB

Для зв’язку з USB, зв’язані модулі внутрішні і/або зовнішні апаратні засоби поинні бути з конфігуровані. Більшість конфігурацій проводиться через регістр UCFG. Окремий USB регулятор напруги керується через регістр конфігурацій.

Регістр UFCG містить більшість бітів, що керує на системному рівні характер зміни USB


Сторінки: 1 2 3 4