У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Мета: Ознайомитись з інтерфейсом інформаційно-пошукової системи Google

Лабораторна робота

Інформаційно-пошуковою системою Google

Мета: Ознайомитись з інтерфейсом інформаційно-пошукової системи Google. Навчитися використовувати методи простого пошуку в інформаційно-пошуковій системі Google.

Хід роботи

1. Встановила Internet підключення, запустила программу браузер та ввела в адресну стрічку .Зробила Print Screen діалогового вікна пошукової системи Google. Скопіювала звіт зображення стрічки вводу для пошуку.

2.Відкрила довідку по пошуковій системі Google та ознайомилась з можливостями простого пошуку (Всё о Google - O поиске Google - Обзор поиска).

Довідка “Все про Google”

Функції пошуку Google в інтернеті

Огляд пошуку

3. Bиконала пошук за даними “області України” відповідно свого варіанту (Волинська область). Скопіювала в звіт три перших знайдених сайти.

4.Виконала

пошук за даними “області України” виключивши з пошуку слово “область” (Волинська - область). Скопіювала в звіт три перших знайдених сайти.

5. Bиконала пошук за даними “області України” по словосполученню. Використала назву області в Родовому відмінку (Волинською областю).

6. Bиконала пошук по точному cловосполученню (“Населення Волинської області”).

Зробила Print Screen результатів пошуку та скопіювала в звіт три перших знайдених сайти.

7. Bиконала пошук за даними “Волинська область,використавши кнопку Скопіювала адресну стрічку

.

8. Ввела в стрічку пошуку Google математичний вираз ((10+6)*8-3). Результати пошуку скопіювала у звіт. Ознайомилась з іншими функціями пошуку в Google самостійно (Всё о Google - O поиске Google). А саме розглянула такі функції пошуку як “конвертирование валют” та “опредиление”.

9. Bиконала пошук “Волинська область”, активізувавши опцію пошуку.Скопіювала в звіт три перших знайдених сайти.

10.Ознайомилась з продуктами Google (Всё о Google - Программы и службы Google). Вибрала продукт “Картинки” і знайшла довідкові матеріали по ньому,

використовуючи систему Google. Результати скопіювала у звіт.

Висновки: Під час виконання лабораторної роботи, ознайомилася та навчилась користуватися інформаційно-пошуковою системою Google. Дослідила довідку по пошуковій системі Google та ознайомилась з можливостями простого пошуку. Виконала пошук за даними “Волинська область” ,виключаючи та додаючи словосполучення. Також ознайомилася з різними функціями пошуку та продуктами в Google.