У нас: 141825 рефератів
Щойно додані Реферати Тор 100
Скористайтеся пошуком, наприклад Реферат        Грубий пошук Точний пошук
Вхід в абонемент





Міністерство освіти та науки України

Розробка, оформлення та реєстрація знаків для товарів і послуг

«Туристичні послуги»

Туристичні послуги

Бажання подорожувати у людей було присутнім ще з давніх часів – чи ж не приклад цьому є кочівний спосіб життя багатьох племен?

У наш час людству стало скучно просто сидіти на одному місці, а ймовірність самому організувати достойно свій відпочинок, врахувавши всі фактори та обставини, є невеликою. Тим більше в часи забудови, шуму, індустріалізації , світу все більше хочеться кудись “втекти” в затишне місце, де можна забути про роботу, бізнес, проблеми, просто гарно провести час.

Саме тому сьогодні все більшого поширення набувають туристичні компанії, які пропонують своїм клієнтам перекласти тягар відповідальності за свій відпочинок на них. І хоча в Україні організація цієї сфери діяльності знаходиться ще не найоптимальнішому рівні, але ця сфера підприємництва є надзвичайно перспективною.

Коли Україна знаходилась у складі СРСР, про виїзд за кордон люди могли тільки мріяти, переглядаючи закордонні фільми . На даному етапі розвитку це питання практично вирішено, і все що потрібно – бажання, паспорт і наявність достатніх грошових збережень.

Розвиток туризму відбувається надзвичайно динамічно. В університетах України з’являється все більше спеціальностей пов’язаних з туризмом, все більше людей намагаються любим зручним способом пов’язати своє життя з подорожами. Кожна компанія старається виділятися : хто ціною, хто якістю, хто надійністю та визнанням широких мас. Деякі вдаються до організації екзотичних подорожей, які можуть бути доступні не всім.

Найбільшою популярністю серед країн відпочинку в Україні користуються Туреччина, Єгипет, Болгарія, Чорногорія.

Нам просто необхідно бачити не тільки те, що нас близько оточує, але й дещо далі, адже інакше життя стане сірим, одноманітним, нецікавим. І гарно організована подорож допоможе не тільки відпочити, але вдосконалити себе, дозволить познайомитися з іншими народами, їх традиціями, особливостями побуту.

Туристична фірма «Маестро»

«Ти ТАКОГО ще не бачив…»

Туристична фірма "Маестро" – це фірма нового тисячоліття. Пропонує власний турпродукт, який є плодом тривалої роботи всього колективу. Ми працюємо тільки з тим, хто перевірений та вибираємо найкраще для Вас. Нам важливо залишитись з Вами друзями назавжди та стати надійною гаванню у безмежному океані пропозицій. Наша організація обіцяє чарівну подорож, насичену культурою, історією, пригодами, романтикою та таємницями.

Основні напрямки нашої діяльності:

- організація відпочинку в готелях 3-5 * в усіх країнах світу;

- дитячий та студентський відпочинок;

- ексклюзивні подорожі;

- індивідуальні тури для VIP- клієнтів;

- лікувально-оздоровчі тури;

- організація весільних подорожей;

- спортивні тури;

- морські круїзи;

- екскурсійні програми по Україні;

- послуги гідів;

- оренда автомобілів;

- зелений туризм.

Ми впевнені, що досвід та професіоналізм нашого колективу допоможуть втілити Ваші мрії в реальність, а також дозволять гарантувати нашим клієнтам вибрати якісно запропоновані послуги в розумному співвідношенні до ціни. У нас завжди є щось цікаве!

Процес розробки товару – генерація ідеї, розроблення концепції ідеї, аналіз потенційних конкурентів, випробовування на певній групі споживачів для з’ясування їх реакції, розробка плану маркетингу.

Даний товарний знак несе пряму інформацію про даний товар. Земля символізує собою весь світ, який можна “обійти” з нашою фірмою.

Цільова аудиторія – люди з середніми і вище рівнями доходів, які бажають подорожувати., вік необмежений.

Салоган – “Ти ТАКОГО ще не бачив!!!!”

Рекламні заходи для просування даного виду послуги будуть наступними:

повний аудит потенційних можливостей взаємодії компанії та її послуг з клієнтами;

використання основних маркетингових комунікацій : реклами, пропаганди, публік рилейшнз та ін.

за допомогою вищезазначених комунікацій - ознайомлення потенційних споживачів з корисними властивостями послуг;

за допомогою реклами та використання мас-медіа та періодичних видань – демонстрація якості послуги та повідомлення про постійне місце її замовлення (публікація відгуків клієнтів і т.п.)

проведення різноманітних акцій до свят та на річниці компанії;

гнучка система знижок для постійних клієнтів;

пропозиція заохочувальних “бонусів” для потенційних споживачів

пропозиції різноманітних туристичних програм для груп молоді та дітей.